IMA LI KRAJA UŽASIMA? Posle Kobija Brajanta, još jedan američki košarkaš doživeo strašnu saobraćajnu nesreću!
Fotka automobila posle stravične nesreće, Foto: Printscreen/Twitter

KAMION JE SAMLEO NJEGOV AUTO

IMA LI KRAJA UŽASIMA? Posle Kobija Brajanta, još jedan američki košarkaš doživeo strašnu saobraćajnu nesreću!

Strašne stvari događaju se u poslednje vreme, a ovo je samo jedna od njih

Objavljeno:

Posle pogibije Kobija Brajanta, dogodio se još jedan stravičan užas vezan za američke košarkaše.

Majk Hol, koji trenutno igra u Italiji, a svojevremeno je nosio dres Vašington Vizardsa dok je nastupao u NBA ligi, umalo je nastradao u saobraćajki kada je kamion naleteo na njegov automobil koji je posle toga ostao totalno smrskan.

- Ne bi trebalo da budem živ. Neko me je udario prošle noći u momentu čim sam izašao iz automobila da proverim šta se dešava. Naleteo je taj kamion, da sam samo ostao sekund u automobilu duže - nastradao bih. Poručio bih svim ljudima da uživaju u životu jer smo svedoci da može da se završi u trenu. Bio sam u dve pucnjave, u avionu koji je prinudno sleteo i sada ovo. Kada bude došao trenutak da umrem, to će biti nešto zaista glupo - kao što je gušenje pomritom, napisao je Hol na Tviteru.

2006. godine nije odabran na NBA draftu, pa je zaigrao za Tulsu 66 u Razvojnoj ligi, posle koje je dobio NBA angažman u Vašingtonu.

U Evropu je stigao 2008. kada je potpisao za Olimpiju iz Milana, a dve sezone kasnije otišao je u Teramo. Do dolaska u Fereru nastupao je za Fuenlabradu, Makabi Ašdod, Manresu, Huventud...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.