JOKIĆ PRE UTAKMICE SAZNAO SJAJNE VESTI pa RASTURIO Jutu! (VIDEO)
Nikola Jokić, dvostruki ol star igrač, Foto: Printscreen

NBA LIGA

JOKIĆ PRE UTAKMICE SAZNAO SJAJNE VESTI pa RASTURIO Jutu! (VIDEO)

Jokić je prosto izluđivao Rudija Gobera, ne dajući mu ni gram šanse da ga zaustavi u igri 1 na 1

Objavljeno: 07:21h

Nikola Jokić je pre utakmice sa Juta Džezom čuo da će drugi put zaredom igrati na Ol star utakmici, a onda je u 4. četvrtini uzeo stvari u svoje ruke i praktično sam nosio Denver Nagetse do velike pobede nad direktnim rivalom za 2. mesto na Zapadu.

Srbin je za 35 minuta šutirao 11-19 iz igre (1-2 trojke) i 5-6 sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je zabeležio 28 poena, 4 skoka, 10 asistencija i 3 ukradene lopte.

Nikolu je na ovoj utakmici dobro pratio Vil Barton sa 18 poena, a na drugoj strani odličan je bio Džordan Klarkson sa čak 37 poena, od kojih većinu u poslednjoj četvrtini, kad je uspeo Jutu da sa -17 vrati na samo -3 poena, samo dva minuta pre kraja.

Onda je, ipak, sve sam uradio Jokić, koji je prosto izluđivao Rudija Gobera, ne dajući mu ni gram šanse da ga zaustavi u igri 1 na 1.

Evo partije Nikole Jokića:

Inače, Ol-star vikend održava se od 14. do 16. februara u Čikagu.

Pored Jokića, rezerve na Zapadu su još: Demijan Lilard (Portland), Donovan Mičel (Juta), Rudi Gober (Juta), Brendon Ingram (Nju Orleans), Rasel Vestbruk (Hjuston) i Kris Pol (Oklahoma).

Izabrane su rezerve i na Istoku: Džimi Batler (Majami), Kajl Lauri (Toronto), Ben Simons (Filadelfija), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston), Bem Adebajo (Majami), Domantas Sabonis (Indijana).

Pre nedelju dana izabrani su starteri, na Istoku su to: Trej Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija); odnosno na Zapadu: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Lejkers), Kavaj Lenard (Klipers), Entoni Dejvis (Lejkers).

Lebron Džejms i Janis Adetokumbo su kapiteni, i oni će birati saigrače sa kojima žele da igraju.

Jokić je prvi Srbin od vremena Peđe Stojakovića koji je dva puta izabran za Ol-stara, ali Peđa još uvek vodi, pošto ima ukupno tri učešća.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.