SUPRUGA KOBIJA BRAJANTA PREKINULA ĆUTNJU: Njene reči paraju dušu i srce! Razoreni smo, ne znamo kako ćemo dalje...
Kobi Brajant sa svojom porodicom, Foto: Profimedia

Tragedija ih je uništila

SUPRUGA KOBIJA BRAJANTA PREKINULA ĆUTNJU: Njene reči paraju dušu i srce! Razoreni smo, ne znamo kako ćemo dalje...

Vanesa Brajant se posle nekoliko dana ćutanja oglasila na Instagramu

Objavljeno: 08:40h

Supruga tragično nastradalog Kobija Brajanta i majka poginule Điane Brajant, Vanesa, posle nekoliko dana od tragedije oglasila se putem društvenih mreža.

Strašna porodična tragedija koju su doživeli ona, njihove ostale ćerke i cela familija Brajant, naterala ju je da zaključa svoje profile na društvenim mrežama.

U međuvremenu su se oglašavali njihovi prijatelji koji su pričali da je Vanesa potpuno skrhana i slomljena usled najvećeg gubitka koji neko može da doživi.

Kobi Brajant sa porodicom
Kobi Brajant sa porodicomfoto: Profimedia

Ali ipak, posle nekoliko dana ona je otključala svoj Instagram profil i da se obrati celom svetu i zahvali se svima koji su joj slali poruke podrške i oplakuju smrt njenog supruga i ćerke.

- Moje devojčice i ja želimo da zahvalimo milionima ljudima koji su pokazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima. Hvala vam na molitvama, one su nam definitivno bile potrebne. Mi smo potpuno razoreni ovim gubitkom mog divnog supruga, Kobija, divnog oca naše dece, i moje predivne, slatke Đijane. Pune ljubavi, bistre i divne ćerke, neverovatne sestre Natalije, Bjanke i Kapri.

Mi smo takođe razoreni gubitkom ostalih porodica, koje su ostale bez voljenih u nedelju. Delimo njihovu intimnu tugu i bol. Ne postoje te reči koje mogu opisati bol koji osećamo trenutno. Teši me samo činjenica da i Kobe i Điđi znaju koliko su samo duboko bili voljeni. Bili smo neverovatno blagosloveni da ih imamo u svojim životima. Želela bih da su zauvek bili uz nas. Prerano su kao naš blagoslov razdvojeni od nas.

Nisam sigurna kako će se naši životi odvijati od sada, nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali mi se budimo svakog dana i pokušavamo da idemo dalje, da guramo zbog Kobija i naše devojčice Điđi, oni nam sada osvetljavaju put. Naša ljubav za njih je beskrajna i nemerljiva. Samo želim da sam mogla da ih zagrlim, poljubim, blagoslovim. Da ih imam uz sebe zauvek. Hvala vam što delite i radost i tugu i podršku sa nama. Molimo samo za poštovanje i privatnost u ovim trenucima kada pokušavamo da se naviknemo na novu realnost.

Kobi Brajant i ćerka Điana su poginuli u padu helikoptera
Kobi Brajant i ćerka Điana su poginuli u padu helikopterafoto: Profimedia

Kako bismo odali počast, Fondacija za sport Mamba je osnovala MambaOnThree fond koji će pomoći porodicama koje su pogođene tragedijom. Da biste donirali, posetite MambaOnThree.org. Da biste donirali za Kobijevu i Đijaninu zaostavštinu u sportu za mlade, posetite MambaSportsFoundation.org - zaključuje se u pismu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.