O'NIL SE RASPLAKAO UŽIVO NA TV: Osećam se bolesno, sada sam ostao i bez malog brata! Ne mogu da jedem!
Šakil O'Nil, Foto: Printscreen

POTRESNO

O'NIL SE RASPLAKAO UŽIVO NA TV: Osećam se bolesno, sada sam ostao i bez malog brata! Ne mogu da jedem!

- Kad je Kobi došao pitao sam ga šta želi da bude. Rekao mi je da želi da bude najbolji igrač na svetu, a van terena bolji od Vila Smita. Samo sam pomislio: 'U redu, u redu. Uspori, uspori'

Objavljeno:

Šakil O'Nil je i dalje slomljen zbog smrti Kobija Brajanta, što je pokazao i uživo na TV.

- Nisam ovako oštar bol osećao dugo, ne sećam se stvarno kada sam. Krenuo sam da ga udarim kada mi je to pokazao, živimo u svetu u kom se sve može lažirati i fotošopirati. Svi su me zvali i svi smo brzo dobili potvrdu - počeo je kroz suze Šakil O Nil ispovest o tome kako se oseća od kada je saznao za tragičnu smrt "svog malog brata" Kobija Brajanta.

Poznato je da je Šek pre određenog vremena izgubio mlađu sestru.

- Sada sam ostao i bez malog brata. Nisam mogao da jedem od tog dana kada se to desilo. Osećam se bolesno, znam da će neki idioti sada da podsećaju na odnos kakav smo on i ja imali. Naš odnos je kao da smo bili braća. Mi smo braća i ovde u ovom podkastu, pa se raspravljamo sve vreme. Ali u stvarnom životu, kada vidim tebe i tvoju divnu suprugu, mogu samo da osećam poštovanje - kroz suze je govorio Šek, podsetivši na sukob koji je imao sa Kobijem, a koji se sada potpuno može zanemariti i izgleda bezazleno.

Kobi je u Lejkerse došao sa 17-godina direktno iz srednje škole, a O'Nil je istog leta potpisao kao slobodan agent iz Orlanda.

- Kad je Kobi došao pitao sam ga šta želi da bude. Rekao mi je da želi da bude najbolji igrač na svetu, a van terena bolji od Vila Smita. Samo sam pomislio: 'U redu, u redu. Uspori, uspori'.

- Izgubili smo možda i najvećeg igrača u istoriji Lejkersa, neverovatnog košarkaša. Slušajte, meni kažu: 'Nađi vreme, osvesti se', ali biće mi teško. Još ne spavam... Nisam mogao da zamislim ništa slično. Nikad nisam video nešto slično. Svi košarkaški idoli, igrači uz koje sam odrastao, vidim ih, oni su stari - rekao je Šakil.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.