STALNO JE GOVORIO DA ŽELI DA UMRE MLAD! Mislio sam da je lud dok je tako pričao, a to su bile njegove 3 želje!
Kobi Brajant je imao 41 godinu kada je poginuo, Foto: EPA/Larry W Smith

prijatelj progovorio o Kobiju

STALNO JE GOVORIO DA ŽELI DA UMRE MLAD! Mislio sam da je lud dok je tako pričao, a to su bile njegove 3 želje!

Govorio je da želi da ostvari karijeru, bude bolji od Majkla Džordana i da umre mlad

Objavljeno:

Brojni nekadašnji rivali, ali i prijatelji Kobija Brajanta ovih dana evociraju momente koje su proveli sa jednim od najboljih košarkaša svih vremena.

Legendarna "Crna mamba" je poginula u strašnom padu helikoptera u nedelju zajedno sa svojom ćerkom i još sedam osoba i ostavila svet u suzama i neverici svojim preranim odlaskom u 42. godini.

Jedan od onih koji su igrali protiv njega i imali priliku da se druže s njim bio je i čuveni Trejsi Mekgrejdi. Njih dvojica su vodili žestoke bitke na terenu, dok je Ti Mek bio član Hjustona i Toronta.

- Lejkersi su se borili za titulu, a ja sam se borio samo za trofej najboljeg strelca jer je titula bila daleko od mene. Naša veza se izgubila zbog njegovog karaktera i onoga što je on želeo da uradi, a ja sam se nalazio na drugoj strani - ispričao je Mekgrejdi.

Ipak, njih dvojica su se zbližili kroz decu i postali prijatleji.

- Približili smo se kroz decu... Bili smo treneri u timovima u kojima su igrala naša deca. Počeli smo da se sećamo naših stvari... Činjenica da je Kobi gledao moju decu kako igraju je najbolja na svetu, kao i činjenica da sam ja mogao da gledam Điđi kako igra. Jednom sam je zagrlio i rekao joj da izađe na teren i da pokida, rekla mi je samo da ne treba da brinem za to. Bila je posebna... Gledati nju je bilo kao gledati mladog Kobija. Bila je posebna - rekao je Mekgrejdi američkim medijima.

On je izjavio nešto što je i šokiralo mnoge, o tome da je Kobi često umeo da kaže da bi voleo da umre mlad, što se nažalost na kraju i dogodilo.

- Znam da zvuči ludo, ali Kobi je ovo govorio... Stalno je govorio: 'Želim da umrem mlad'. Mislio sam da je lud. Govorio je da želi da umre mlad i da bude ovekovečen. Govorio je da želi da ostvari karijeru, bude bolji od Majkla Džordana i da umre mlad. Bilo je ludo to što je govorio - ispričao je Ti Mek.

Potom se prisetio i trenutka kada je saznao za užasnu nesreću.

- Kada sam saznao šta se desilo, plesao sam sa ćerom. Rekli su mi šta se desilo, a ja nisam mogao da verujem, kao i svi ostali...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.