DONČIĆ NA IVICI SUZA: Luka zamalo zaplakao dok je odavana pošta Brajantu! Nosio je patike s posvetom njemu i Điani!
Luka Dončić je bio na ivici suza, Foto: Printscreen/Instagram/dallasmavs

Teško mu je palo

DONČIĆ NA IVICI SUZA: Luka zamalo zaplakao dok je odavana pošta Brajantu! Nosio je patike s posvetom njemu i Điani!

Slovenački košarkaš je teško doživeo pogibiju jednog od svojih idola

Objavljeno:

Tragična pogibija Kobija Brajanta uzdrmala je čitavu planetu, pogotovo one koji su ga poznavali i imali čast da provedu neko vreme i porazgovaraju s njim.

Na utakmicama širom NBA lige se odavala počast jednom od najboljih igrača svih vremena tako što su svi timovi propuštali uvodne napade koji traju 24 minuta s obzirom da je jedan od brojeva koji su obeležili Kobijevu karijeru broj 24.

Tako je bilo i na susretu u Oklahomi između domaćih Tandera i Dalasa i tu je bilo vidljivo koliko su svi igrači potreseni, a najbolje se videlo na izrazu lica Luke Dončića.

On je u trenucima dok su čekanjem da istekne napad spustio glavu dole i delovalo je kao da su mu oči pune suza.

Na svojim patikama je nosio i posvetu za Brajanta, njegovu ćerku Đianu i sve ostale žrtve teškog pada helikoptera koje su izgubile živote u nedelju.

Posle utakmice se još jednom oglasio na Instagramu i pokazao koliko mu je teško palo, pogotovo što je imao tu čast da upozna Kobijai njegovu ćerku i da dobije neke savete od njega.

- Sigurno najteža utakmica koju sam igrao ikada. I dalje ne mogu da verujem. Uvek ćeš biti sa nama - napisao je Dončić posle meča.

Podsećamo da su Dalas Maveriksi odlučili da zauvek iz upotrebe povuku dres sa brojem 24, iako Kobi nikada nije igrao za njih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.