KOBI JE BIO NAMAZAN... Miličić je lupio najjaču blokadu Brajantu, ali šta tek reći za njegovu izjavu!
Darko Miličić, Foto: Starsport©

da li se sećate ovoga?

KOBI JE BIO NAMAZAN... Miličić je lupio najjaču blokadu Brajantu, ali šta tek reći za njegovu izjavu!

- Pri izlazu iz pika znao je da udari laktom, da ti izbaci vazduh i ostavi te da se oporavljaš pet minuta - rekao je Darko Miličić

Objavljeno:

Kobi Brajant poznat je i zbog brojnih susreta sa Srbima, a na terenu je vodio žestoke duele sa Darkom Miličićem. Legendarni košarkaš je voleo Novaka Đokovića, Vlade Divac je sa njim imao sjajan odnos, Vladimir Radmanović ga je naučio našim najsočnijim psovkama, a letos je govorio kako obožava da gleda Nikolu Jokića i Bogdana Bogdanovića.

Na vrhuncu karijere, vodio je žestoke duele i sa našim najboljim pikom u istoriji, koji je bio kao stena u reketu. Pokušavao je svojevremeno i da zakuca preko Darka, što mu nije uspelo, kad su Lejkersi igrali protiv Memfisa.

Blokada je bila efektna, u punom zaletu ga je rukom idealno poklopio Miličić, ali je sviran faul. Tada se naš igrač hvatao za glavu, ali mu je odavno bilo jasno da zvezda poput Kobija ima veliku protekciju kod sudija.

Na nedavnom gostovanju Hepi Televiziji, objasnio je i kako izgleda boriti se protiv najvećih zvezda NBA košarke, upravo je Kobija izdvojio.

"Kobi Brajant je bio namazan. Pri izlazu iz pika znao je da udari laktom, da ti izbaci vazduh i ostavi te da se oporavljaš pet minuta. On i Manu Đinobili su imali načina da te onesposobe. Misliš, ja sam centar, neće njemu pasti na pamet da uđe u reket. Ipak, ima i on načina da te onesposobi. Lebron je imao dosta dobrih i loših utakmica. Imao je lošu protiv nas, ja nisam igrao, osuđivan sam zbog svega što radim, a on je imao je 20 promašaja i pet izgubljenih lopti, a svi su mu tapšali i pričali bravo majstore", podsetio je Miličić i na činjenicu da mu nikad nije pružena prava šansa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.