ŠAKOTA OPREZAN: Nemamo pravo na kikseve, dolazi Partizan...
Foto: Starsport©

aba liga

ŠAKOTA OPREZAN: Nemamo pravo na kikseve, dolazi Partizan...

Posle pobede u Laktašima

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je večeras da je ključ utakmice protiv Igokee bio taj što su njegovi igrači uspeli da zaustave skok igru svojih protivnika, kao i da crveno-beli više nemaju prostora za rezultatski kiks."

- Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo više kikseva. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Crvena zvezda pobedila je na gostujućem terenu Igokeu s 94:79 u 17. kolu ABA lige.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

- Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama - završio je Šakota.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.