PROBUDILA ME TA STRAŠNA VEST, OVO JE DAN KOJI ŽELIM DA ZABORAVIM! Rafa Nadal skrhan zbog pogibije Kobija Brajanta!
Rafael Nadal je tužan zbog pogibije Kobija Brajanta, Foto: Printscreen/Twitter/@AustralianOpen

poznavali su se

PROBUDILA ME TA STRAŠNA VEST, OVO JE DAN KOJI ŽELIM DA ZABORAVIM! Rafa Nadal skrhan zbog pogibije Kobija Brajanta!

Španski teniser je održao govor o tragično nastradalom košarkašu

Objavljeno:

Rafael Nadal odao je poštu i izrazio tugu i žaljenje zbog pogibije Kobija Brajanta, jednog od najboljih sportista ikada.

Vest o stradanju legendarnog košarkaša, koji je život izgubio u padu helikoptera zajedno sa svojom ćerkom Đianom i još 7 osoba, potresla je čitavu planetu.

I španski as je među onima koji tuguju zbog ove nezapamćene tragedije, ali se nije oglašavao sve dok nije završio svoj meč osmine finala na Australijan openu protiv Kirjosa.

Kada je ostvario pobedu, najbolji teniser sveta, je izrazio svoju tugu i izjavio saučešće porodicama preminulih.

- Šta mogu da kažem, probudio sam se ovog jutra sa tom strašnom vešću. Bio sam neverovatno tužan. Bio je jedan od najvećih sportista u istoriji. Zaslužuje veliki aplauz okolo.

Nadal je ispričao da smatra Kobija svojim prijateljem i da su provodili dosta vremena zajedno, baš kao što je to slučaj i sa Novakom Đokovićem.

- Provodili smo dosta vremena zajedno, bili smo na neki način prijatelji, on je igrao zajedno sa mojim velikim prijateljem Pau Gasolom... Imao je uvek izraženi duh igrača koji je sve teško prevazilazio, naporno radio, inspirisao je sve, podigao je nivo i postao inspiracija svima. Ovo je jedan od onih dana koji želite da zaboravite, ali Kobi Brajant će nam ostati zauvek u srcima i urezan u sećanju do kraja naših života - poručio je Nadal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.