TUMARA, SAM, SA KAPULJAČOM NA GLAVI, NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE: Lebron je u avionu saznao da je poginuo Kobi Brajant
Lebron Džejms tuguje zbog smrti Kobija Brajanta, Foto: Printscreen/Twitter/@felizworldwide

Slomljen

TUMARA, SAM, SA KAPULJAČOM NA GLAVI, NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE: Lebron je u avionu saznao da je poginuo Kobi Brajant

Bili su bliski, iako su bili veliki rivali

Objavljeno: 09:49h

Sudbina može biti tako okrutna i to smo još jednom videli na delu. Kobi Brajant, legendarni košarkaš poginuo je u stravičnom padu helikoptera zajedno sa svojom ćerkom i još sedmoro osoba u blizini gradića Kalabasasa u Kaliforniji.

Pogibija jednog od najboljih igrača ikada slomila je čitavu planetu, a pogotovo one koji su mu bili bliski poput Lebrona Džejmsa, kako su mnogi govorili i njegovog naslednika i velikog takmaca.

A sudbina se itekako uplela, jer je Kobi nastradao manje od 24 sata nakon što ga je upravo Lebron Džejms pretekao na 3. mestu liste najboljih strelaca u istoriji NBA.

I upravo je svoju poslednju poruku na društvenim mrežama Brajant uputio Džejmsu čestitajući mu na novom dostignuću u karijeri.

Vest o pogibiji, pa možemo reći i jednog od njegovih idola, zatekla je Lebrona Džejmsa u avionu na povratku iz Filadelfije, gde je gostovao sa Lejkersima.

Malo je reći da je košarkaš bio slomljen što govore i snimci sa aerodroma, gde se vidi kako sam šeta, utučen, i briše suze s lica, pokušavajući očigledno da shvati šta se to dogodilo?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.