NEĆU DA BUDEM SLEDEĆI DŽORDAN, JAKO SUMNJAM U SEBE: Ovako je Kobi govorio o sebi!
Foto: AP

TUGA DO NEBA

NEĆU DA BUDEM SLEDEĆI DŽORDAN, JAKO SUMNJAM U SEBE: Ovako je Kobi govorio o sebi!

Pad helikoptera desio se u Kalabasasu, Kaliforniji

Objavljeno:

Kako američki mediji javljaju, danas je poginuo bivši američki košarkaš Kobi Brajant. Prema prvim saznanjima srušio se helikopter kojim je leteo legendarni košarkaš, a ceo svet se priseća njegovih dela i reči.

Pad helikoptera desio se u Kalabasasu, Kaliforniji i prema prvim informacijama na mestu su stradali svih pet ljudi koji su bili unutra.

- Ne želim da budem sledeći Majkl Džordan, ja želim da budem isključivo Kobi Brajant - rekao je jednom prilikom, a ova rečenica se trenutno naširoko deli na društvenim mrežama.

- Moji roditelji su moje sve, moj oslonac. I dalje su. Oni su jedina grupa koja će me podržati podjednako ako osvojim 0 bodova i ako osvojim 40 - kazao je svojevremeno čuveni sportista.

Nije krio da zna da sumnja u sebe, a za nesigurnostima je znao da se izbori.

- Sumnjam u sebe. Imam nesigurnosti. Imam strah od neuspeha. Dešavaju se noći kada dođem u arenu i pomislim: “Leđa me bole, kolena me bole, stopala me bole i ne mogu da nastavim, samo bih hteo da odmorim malo.” Svi mi sumnjamo u sebe, to je neosporivo, međutim to ne znači da se treba predati tim sumnjama. Treba ih prihvatiti - rekao je jednom prilikom.

- Ja sam ovde, ja ne idem nigde. Bez obzira na težinu povrede, osim ako je potpuno onesposobljavajuća, biću isti igrač koji sam i oduvek bio. Pronaćiću način da to uradim. Načiniću neke prepravke, neke promene, ali ja i dalje dolazim - kazao je Kobi u jednom intervjuu, pa dodao:

- Najvažnija stvar je potruditi se da inspirišete ljude kako bi bili najbolji u onome čime se bave.

Bonus video:

(Espresor.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.