Radonjić objasnio zbog čega Gudurić nije igrao protiv Tamiša!

za svaki slučaj

Radonjić objasnio zbog čega Gudurić nije igrao protiv Tamiša!

On je naglasio da je Marko Gudurić iz predostrožnosti propustio meč
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnje pobede nad Tamišom sa 94:54, da je zadovoljan izdanjem svog tima. - Čestitke Tamišu na odličnim rezultatima ove sezone. Želim im da do kraja i bez opterećenja odigraju ovo takmičenje. Mi smo večeras uradili neke stvari za koje mogu da budem zadovoljan. Sada moramo da nastavimo sa radom. Ritam koji nas očekuje biće jak, ali mi smo se navikli na takve situacije - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Sasa Pavlic Koky
On je naglasio da je Marko Gudurić iz predostrožnosti propustio meč. - Nadam se da će Gudurić biti spreman za naredni meč. Povreda nije nešto o čemu bi trebalo da se piše, ali je iz predostrožnosti odmorio - zaključio je crnogorski stručnjak. Trener Tamiša Bojan Jovičić rekao je Crvena zvezda pokazala kvalitet, ali da krajnja razlika nije realna.
- Možda je malo čudno, ali nisam nezadovoljan današnjim izdanjem mog tima. Naišli smo na raspoloženog protivnika, koji je bio izuzetno raspoložen pri šutu. Međutim, i mi smo dosta grešili i dozvolili smo mnogo lakih poena. Možda konačna razlika nije realan prikaz, ali Zvezda je jedan od najboljih timova u Evropi. Ovo je realnost i ne treba psihički da padnemo, već moramo da se uzdignemo i protiv FMP da pokažemo pravo lice - zaključio je Jovičić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.