Niš po šesti put zaredom domaćin Kupa Radivoja Koraća!
Kup Radivoja Koraća, Foto: KSS

odlučeno

Niš po šesti put zaredom domaćin Kupa Radivoja Koraća!

Gradonačelnik Bulatović je naglasio je za Niš velika čast što je ponovo domaćin ovako velikog sportskog takmičenja

Objavljeno:

Predsednik KSS Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali ugovor o saradnji.

Niš je grad rekorder u organizaciji završnica nacionalnog kup takmičenja, pošto će 16. put u dvorani “Čair”, šesti put uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.

- Niš se već toliko puta dokazao kao odličan domaćin i organizator, nema potrebe to više i ponavljati. Mogu samo da se zahvalim Gradu na podršci i saradnji, nadam se da će i ovaj turnir proteći u najboljem redu, kao i svi prethodni - rekao je predsednik KSS Predrag Danilović.

У Нишу потписан уговор о организацији Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ 2020. У „Градској кући“ у Нишу председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић потписали су данас уговор о организацији Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ (13-16. фебруар 2020). Ниш је град рекордер у организацији завршница националног куп такмичења, пошто ће 16. пут у дворани “Чаир”, шести пут узастопно, бити подигнут трофеј намењен победнику овог такмичења. – Ниш се већ толико пута доказао као одличан домаћин и организатор, нема потребе то више и понављати. Могу само да се захвалим Граду на подршци и сарадњи, надам се да ће и овај турнир протећи у најбољем реду, као и сви претходни – рекао је председник КСС Предраг Даниловић. Градоначелник Булатовић је нагласио је за Ниш велика част што је поново домаћин овако великог спортског такмичења. – Свим учесницима и екипама желим пуно спортске среће и пуне трибине, гледаоцима уживање у најбољем што српска кошарка може да понуди у овом тренутку, а најбољи нека победи… – поручио је градоначелник Ниша Дарко Булатовић. На турниру учествује осам екипа: Црвена звезда мтс, Партизан НИС, ФМП, Мега Бемакс, Динамик Vip Pay, Борац, Слобода и БКК Раднички. #kss #KupKorac

Објава коју дели KSSrbije (@kssrbije) дана

Gradonačelnik Bulatović je naglasio je za Niš velika čast što je ponovo domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

- Svim učesnicima i ekipama želim puno sportske sreće i pune tribine, gledaocima uživanje u najboljem što srpska košarka može da ponudi u ovom trenutku, a najbolji neka pobedi - poručio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.