ČARLS BARKLI KAŽE DA JOKIĆ NE ZASLUŽUJE DA IGRA NA OL STARU: Iz Denvera se pitaju šta bi bilo da je iz Los Anđelesa
Čarls Barkli kaže da Jokić ne zaslužuje da bude na Ol staru, Foto: AP/EPA/Etienne Laurent

ima svoje razloge

ČARLS BARKLI KAŽE DA JOKIĆ NE ZASLUŽUJE DA IGRA NA OL STARU: Iz Denvera se pitaju šta bi bilo da je iz Los Anđelesa

Mnogo je pitanja sada da li će se Srbin naći među preostalih 7 igrača koje biraju treneri

Objavljeno: 11:04h

Nikola Jokić nije izabran u startnu petorku za Ol star utakmicu, pošto je završio na petom mestu u glasanju navijača kada su u pitanju pozicije pod koševima.

On će imati priliku da po drugi put zaredom igra na Ol staru ukoliko ga treneri koji budu određeni da vode ekipu Zapada odaberu među još 7 preostalih igrača koje će oni birati za tim.

Međutim, prema mišljenju legende NBA lige, a sada komentatora, Čarlsa Barklija, Srbin je zaslužuje da se ove godine nađe na utakmici svih zvezda.

- On ne bi bio u mom Ol-star timu. Previše je nekonstantan ove sezone, za mene - izjavio je Barkli u programu "TNT".

Barkli, koji je inače poznat kao fan srpskog košarkaša, je istakao čak da više od njega zaslužuje učešće na Ol staru ruki iz Memfisa Dža Morent, ali se potom ispravio i rekao da možda ne zaslužuje on, ali "recimo pre Jokića bi trebalo pozvati Brendona Ingrama".

Inače, svoj komentar na završetak glasanja za startne petorke imao je i novinar Denver Stifsa, portala koji prati Nagetse, Rajan Blekburn, koji je rekao da bi skroz drugačija situacija bila kada bi Jokić igrao u Lejkersima.

- Ne bi trebalo da čudi što Jokić neće biti Ol-star starter ove godine, već će to kao 'visoki' biti Lebron, Dejvis i Kavaj. Ipak, ne mogu a da se ne zapitam kako bi prošlo glasanje da Jokića obasjavaju svetla Los Anđelesa svaki dan - napisao je Blekburn u svom komentaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.