GOTOVO JE SA REPREZENTACIJOM: Deca su mi na prvom mestu, hoću sa njima da provedem leto!
Foto: Starsport©

doneo odluku

GOTOVO JE SA REPREZENTACIJOM: Deca su mi na prvom mestu, hoću sa njima da provedem leto!

Član Majamija ocenio je da fizički nije spreman za još jedno leto u reprezentaciji, ali i da će njegov tim i bez njega ostvariti sjajan rezultat

Objavljeno:

Slovenački košarkaš Goran Dragić rekao je danas da se njegova odluka da više ne igra za reprezentaciju neće promeniti ni zbog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koje se održavaju u Tokiju ove godine.

- Kada sam bio mlađi pokazao sam svojoj naciji da ću uvek biti tu za reprezentaciju, bez obzira na to ko je bio tamo. I kada smo imali dobar i kada smo imali loš tim, bio sam tamo. Osećam kao da sam u ovom trenutku dao sve što imam, u ovom trenutku karijere moje telo nije isto i moram biti pametan - rekao je Dragić, prenosi AP.

Član Majamija ocenio je da fizički nije spreman za još jedno leto u reprezentaciji, ali i da će njegov tim i bez njega ostvariti sjajan rezultat.

- Leto je s decom i uvek ih moram staviti na prvo mesto. Moram biti pametan, igrao sam 12 ili 13 godina non-stop, to uzima danak. Imamo mladu reprezentaciju i oni moraju da rastu kao grupa, a Luka (Dončić) je vodeći čovek tog tima. Treba da bude vođa, da ekipa raste i mislim da će svi zajedno baviti neverovatan posao - izjavio je Dragić.

foto: Profimedia

On je sa selekcijom svoje zemlje osvojio Evropsko prvenstvo 2017. godine, kada su u finalu pobedili reprezentaciju Srbije. Dragić je u finalnoj utakmici zabeležio 35 poena i tako znatno doprineo osvajanju zlatne medalje.

- Završeno je na bajkovit način. Pomirio sam se s tim, dao sam sve i sada je vreme da se posvetim porodici, kao muž i otac i to je to - završio je Dragić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.