SAŠA PAVLOVIĆ JE IGRAO U KLIVLENDU I BOSTONU S DELONTE VESTOM: I tada je imao ispade! Nadam se da će biti dobro!
Saša Pavlović i Delonte Vest, Foto: Dado Đilas/Printscreen/Twitter/@MichelleVc33

Kaže da je bio odličan saigrač

SAŠA PAVLOVIĆ JE IGRAO U KLIVLENDU I BOSTONU S DELONTE VESTOM: I tada je imao ispade! Nadam se da će biti dobro!

Njima dvojici su se dva puta ukrštali putevi u NBA karijerama

Objavljeno:

Priča o Delonteu Vestu, bivšem NBA igraču koji je postao beskućnik, postala je glavna tema u svetu košarke poslednjih nekoliko dana.

Mnogi se pitaju šta se to dogodilo s nekadašnjim članom Klivlenda, Dalasa, Bostona i Hjustona da je na kraju završio na ulici, bez prebijene pare od silnih miliona koje je zaradio tokom karijere.

Vestu je još tokom karijere ustanovljeno da pati od bipolarnog poremećaja koji je na kraju prouzrokovao da izgubi sve što je ikada imao.

Jedan od njegovih bivših saigrača, koji je delio s njim svlačionicu i u Klivlendu i u Bostonu, jeste i Saša Pavlović koji se odlično seća zajedničkih dana u NBA.

- Igrao sam sa njim par sezona i u Klivlendu i u Bostonu. Veoma mi je žao, znalo se još tokom karijere da ima mentalnih problama, odnosno bipolarni poremećaj. Klubovi u kojima sam igrao sa njim su ga maksimalno podržavali i maksimalno su mu tolerisali neke ispade - ispričao je Pavlović za "Blic".

On ne sumnja da će se uskoro javiti i sindikat igrača i neki bivši saigrači koji će se potruditi da pomognu nesrećnom Vestu koji sada doživljava i prebijanja na ulici.

- Siguran sam da će asocijacija NBA košarkaša da mu pomogne što se tiče ovih poslednjih dešavanja. Nadam se da će na kraju biti dobro. Vrhunski igrač i mnogo mi je žao kroz šta prolazi. Odličan je bio saigrač i na i van terena. Mnogo inteligentan, zanimljiv i zabavan dečko. Nadam se najboljem kad je on u pitanju - kazao je Pavlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.