ABA LIGA CVIKA OD ZVEZDE! Makedonci besni zbog odluke regionalne lige, pa pominju bivšeg kralja!
Foto: Starsport©

burno

ABA LIGA CVIKA OD ZVEZDE! Makedonci besni zbog odluke regionalne lige, pa pominju bivšeg kralja!

"Zvezda nije otišla na utakmicu u Podgorici, posle čega se zaklela da će da napusti ligu... I sve je prošlo glatko"

Objavljeno:

Disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić - Bekić izrekao je u utorak kaznu za MZT Skoplje, pošto su navijači tog kluba u utakmici protiv Sutjeske pljuvali i vređali sudije.

Nakon što je srpski arbitar Marko Juras opomenuo gledaoce, pa ispraznio deo dvorane, odlučio je i da budu ispražnjene sve tribine, a "disciplinac" regionalnog takmičenja kaznio je MZT zbog toga utakmicom pred praznim tribinama i novčanom sankcijom od 15.001 evro. Mediji u Severnoj Makedoniji ostali su iznenađeni takvom finansijskom kaznom i nazvali je drakonskom.

U Skoplju su posebno nezadovoljni time što će MZT platiti isti novčani iznos kao i Crvena zvezda za neodlazak na utakmicu protiv Budućnosti.

-Zvezda nije otišla na utakmicu u Podgorici, posle čega se zaklela da će da napusti ligu... I sve je prošlo glatko. Možda će i da plati neki dinar, ali sve ovo može da se uporedi sa samovoljom u vreme Kralja Petra Aleksandra Karađorđevića, a posebno ako se meri sa kaznom za MZT Skoplje, koja je identična - piše u tekstu na portalu basketball.mk pod naslovom: "ABA liga dere MZT, a cvika od Zvezde".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.