REKLI SU ŠTA SU IMALI: Jokić i Meloun progovorili o reprezentaciji Srbije!
Nikola Jokić i Majk Meloun, Foto: AP

glavno pitanje

REKLI SU ŠTA SU IMALI: Jokić i Meloun progovorili o reprezentaciji Srbije!

U razgovoru sa dopisnikom RTS-a je ponovo napomenuo da ne zna da li će igrati za nacionalni tim ovog leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Objavljeno: 19:09h

Nikola Jokić, srpski košarkaš koji brani boje Denver Nagetsa, kao i njegov trener Majk Meloun, ponovo su upitani o reprezentaciji Srbije.

U razgovoru sa dopisnikom RTS-a je ponovo napomenuo da ne zna da li će igrati za nacionalni tim ovog leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

- Pa ja ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene. Fokusiram se sada još na ovu sezonu, još je ostalo 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada - rekao je Jokić za RTS.

foto: AP

Klupski reporter je u vezi sa selekcijom Srbije takođe pitao i Majka Melouna, koji nije potvrdio, ali ni demantovao glasine da će biti pomoćnik selektoru Igoru Kokoškovu.

- Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne konverzacije. Još ništa nije zvanično dogovoreno ali to je nešto zašta sam definitivno zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa Igorom i Košarkaškim savezom o tome i ako postignem dogovor biće to sjajno i jedna odlična prilika - rekao je Meloun.

foto: Dado Đilas

Meloun je dodao da ne može da govori u Jokićevo ime.

- Razgovori sa njim su protekli između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakav pritisak na Nikolu, to je poslednja stvar koju bih hteo da uradim - dodao je Meloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.