JOKIĆ UBACIO 3O POENA, ALI UZALUD: Denver ispustio dobijen meč, Indijana junački do pobede!
Nikola Jokić, Foto: AP

NBA liga

JOKIĆ UBACIO 3O POENA, ALI UZALUD: Denver ispustio dobijen meč, Indijana junački do pobede!

Srpski centar Nikola Jokić još jednom je imao odličnu partiju od 30 poena

Objavljeno:

Košarkaši Denvera poraženi su u svom "Pepsi centru" od Indijane rezultatom 107:115 (21:15, 29:29, 31:30, 26:41), uprkos fenomenalnoj partiji Nikole Jokića.

Srpski centar Nikola Jokić još jednom je imao odličnu partiju od 30 poena (10/16 šut iz igre), 10 skokova i četiri asistencije za 32 minuta igre, ali to nije bilo doboljno da Nagetsi izbegnu poraz u svom Pepsi centru.

Nagetsi su vodili od prvog minuta, pa sve do finiša meča. Nekoliko puta u trećem periodu imali su i dvocifrenu razliku u svoju korist, maksimalna je iznosila +11, ali kako se duel bližio kraju, tako je tim Majka Melouna igrao sve gore i gore.

To je Indijana iskoristila i sa 15 poena razlike (26:41) dobila poslednju deonicu. Pejseri su najpre sredinom četvrte četvrtine stigla do izjednačenja, a zatim i povela sa maksimalnih 104:99, pa Nagetsima nije bilo spasa.

U timu Indijane domirnirao je Domantas Sabonis sa tripl-dabl učinkom od 22 poena, 15 skokova i 10 asistencija za 41 minuta provedenih na parketu.

U 28. trijumfu Pejsersa istakli su se još Ti Džej Vorner i Mlakom Brogdan sa po 22 koša, dok je Dag Megdermot ubacio dva poena više.

Bivši igrač Mege Goga Bitadze odigrao je šest minuta i postigao četiri poena i uhvatio dve lopte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.