ZAKUVALO SE: Šakota oprezan pred Cibonu!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

aba liga

ZAKUVALO SE: Šakota oprezan pred Cibonu!

Crveno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ne samo zbog povreda, već je i virus pogodio pojedine igrače, ali trener Dragan Šakota protiv Zagrepčana priznaje samo pobedu

Objavljeno:

Posle dva vezana poraza u Evroligi, od Žalgirisa i Albe u Beogradu, košarkaši Crvene zvezde sutra će dočekati ekipu Cibone, u susretu 16. kola ABA lige.

Crveno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ne samo zbog povreda, već je i virus pogodio pojedine igrače, ali trener Dragan Šakota protiv Zagrepčana priznaje samo pobedu.

- Sledi nam prebacivanje na utakmicu ABA lige i meč sa Cibonom. Sa rezultatima u poslednje vreme prilično se 'zakuvalo' na tabeli, a mi smo u situaciji da je svaka utakmica mnogo važna.Nema priče o snazi protivnika o okolnostima, već su važne samo pobede. Sledi nam meč sa ekipom koja je odigrala dobre utakmice u Beogradu, pobedili su Megu, protiv FMP-a su vodili 15 razlike u jednom trenutku, što znači da ćemo morati da odigramo sa punom koncentracijom i uz maksimalan respekt - rekao je Šakota. Kako se navodi na klupskom sajtu, trener Dragan Šakota na dan utakmice odrediće postavu od 12 igrača koji će nastupiti na ovoj utakmici, imajući u vidu pomenute kadrovske probleme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.