PARTIZAN DEMOLIRAO FMP: +30 u Železniku za nastavak niza nepobedivosti crno-belih!
FMP - Partizan, Foto: Starsport©

aba liga, 16. kolo

PARTIZAN DEMOLIRAO FMP: +30 u Železniku za nastavak niza nepobedivosti crno-belih!

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 21:00h

Košarkaši Partizana u savladali FMP-u u Železniku sa 87:57 u okviru 16. kola ABA lige.

Beogradski derbi je prošao bez neizvesnosti pošto su crno-beli već od samog starta pokazali "ko je gazda". FMP već od starta nije uspeo da prikaže dobru igru, što je tim iz Humske iskoristio i već posle prve četvrtine imao +10.

Gordić i Pot na prethodnom meču Partizana i FMP-a
Gordić i Pot na prethodnom meču Partizana i FMP-a foto: Starsport©

Počeo je da igra FMP malo bolje, uspeo da se primakne na -3, ali onda je usledila serija crno-belih od 12:0 što je rezultovalo time da Partizan ode na odmor sa velikih 36:21.

Drugo poluvreme nije ništa promenilo, Partizan je igrao koliko mu odgovara, Trinkijeri je rotirao igrače i nisu se mučili njegovi izabranici da sruše tim koji se ove godine bori za plej-of.

foto: Starsport©

Sa 14 poena najefikasniji je bio Birčević, pratili su ga Janković i Volden sa 13, koji je imao i 10 skokova dok je Markus Pejdž postigao 11 poena. Na drugoj strani, takođe 14 poena imao je Đorđević, Pot je dodao 9, a po 8 imali su Uskoković i Ulubaj.

Na kraju su crno-beli uspeli da ostvare ubedljiv trijumf od 87:57 i zabeleže 13. pobedu, dok je ovo bio sedmi poraz za FMP.

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog".

III ČETVRTINA: FMP - PARTIZAN 41:59

Raste prednost Partizana u Železniku. Na kraju treće deonice crno-beli imaju +18 i na pragu su nove pobede u ABA ligi. Mladost i neiskustvo FMP-a dolazi do izražaja, a duga klupa crno-belih pokazuje kvalitet.

II ČETVRTINA: FMP - PARTIZAN 21:36

Popravio se FMP koliko toliko i uspeo da ubaci 15 poena u nastavku meča. Delovalo je da su se vratili u meč kada su stigli na 21:24, ali onda crno-beli prave seriju od 12:0 i na poluvreme idu sa 15 poena prednosti.

foto: Starsport©

I ČETVRTINA: FMP - PARTIZAN 6:16

Katastrofalna deonica za košarkaše FMP-a. Svega šest postignutih poena za deset minuta najbolje opisuje stanje na terenu. Ni Partizan se nije proslavio sa 16 koševa, ali uprkos tome ima lepu prednost na startu meča. Nadamo se da će se strelci probuditi i uneti bar malo života u ovu utakmicu.

19.00 - Meč je počeo.

TABELA

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.