SUKOB DIVCA SA TRENEROM: Posle ovoga je stručnjak završio u Kingsima!
Vlade Divac, Foto: AP/Charlie Neibergall

nisu bili u sinergiji

SUKOB DIVCA SA TRENEROM: Posle ovoga je stručnjak završio u Kingsima!

- Vlade je dao dozvolu da se Jejgeru ukaže prilika. Ali, isto to nije bio njegov prvi pi

Objavljeno: 10:28h

Novinar portala "The Athletic" Sem Amik je govorio o Dejvidu Jegeru, čoveku koji je prošle sezone bio trener Sakramento Kingsa.

On je naveo da je stručnjak želeo da draftuje Luku Dončića i da je zbog toga došlo do sukoba između njega i Vlada Divca.

- Jedan od razloga zašto je došlo do sukoba između dve strane (Divca i Jejgera) je taj što je Dejv želeo da Sakramento draftuje Dončića. Jeger nije čovek koji će da drži jezik za zubima. Nije, da se izrazim, politički korektan, već je uvek direktan i jasan. Takav je bio u Memfisu, otvoreno je pričao o nedostacima - reako je Amik i dodao:

- Vlade je dao dozvolu da se Jegeru ukaže prilika. Ali, isto to nije bio njegov prvi pik, znam da je pričao sa Patrikom Juingom i nekim drugim kandidatima. Dejv je imao veliku podršku vlasnika Kingsa. Od starta dve strane (Divac i vlasnik) nisu bili u potpunoj sinergiji - rekao je novinar.

Jeger je prošle godine uradio odličan posao sa Sakramentom, ali imao je nesuglasice sa Divčevim pomoćnikom, kao i sa samim Srbinom što možemo zaključuti iz ovih reči.

Na njegovo mesto je doveden Luk Volton.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.