JOKIĆ JE POSTIGAO NEVEROVATAN KOŠ IZ BEZIZLAZNE SITUACIJE: Ali sudije nisu videle detalj zbog kog je skočila klupa!
Nikola Jokić postiže neverovatan koš, Foto: Printscreen/Twitter

Ono što sudija ne vidi nije se ni desilo

JOKIĆ JE POSTIGAO NEVEROVATAN KOŠ IZ BEZIZLAZNE SITUACIJE: Ali sudije nisu videle detalj zbog kog je skočila klupa!

Srpski reprezentativac je pokazao svoje majstorstvo, ali uz malu pomoć arbitara

Objavljeno: 10:06h

Nikola Jokić bio je heroj Denvera u San Francisku protiv Golden Stejta kada je svojoj ekipi doneo neverovatan preokret u poslednjoj četvrtini i izborio produžetke u kojima su na kraju Nagetsi trijumfovali.

Nije delovalo tako s obzirom na situaciju na semaforu u završnici meča, ali je srpski reprezentativac u poslednja dva minuta postigao neke od ključnih koševa, od kojih je svakako bio najbitniji onaj na 10 sekundi pre kraja kojim je doneo izjednačenje 113:113 i produžetak.

Međutim, i pre toga je Somborac postigao jedan itekako važan koš i to baš kada se činilo da će Denverov napad propasti jer se u jednom momentu baš Jokić našao u bezizlaznoj situaciji.

Najpre je bio udvojen i oteran od koša, a vreme za napad je isticalo i onda iz okreta sa jedne noge i preko ruke protivničkog igrača je šutirao, delovalo je više kao da je samo bacio loptu prema košu, ali je ona ušla kao kap.

Doduše, mora se priznati i da su mu sudije progledale kroz prste u toj situaciji pošto se na usporenom snimku vidi da je napravio duplu.

Time je smanjio zaostatak Denvera na 4 poena 2 minuta pre kraja i zaista potvrdio da kada se lomi meč, on je čovek koji mora imati loptu u rukama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.