Čović otvoreno o Radonjiću, Bodirogi, Evroligi, tekućoj sezoni... (VIDEO)

bez dlake na jeziku

Čović otvoreno o Radonjiću, Bodirogi, Evroligi, tekućoj sezoni... (VIDEO)

Predsednik Crvene zvezde odgovarao je na mnoga zanimljiva pitanja
Objavljeno:
Crvena zvezda Klub sa Malog Kalemegdana je na najboljem putu da postane stabilan evroligaš.
Jedan od najzaslužnijih za takve rezultate jeste predsednik kluba, Nebojša Čović, sa kojim je ekipa sajta "czbgtv.com" uradila intervju O SUKOBU FIBA I EVROLIGE
Profimedia
I sa jedne i sa druge strane, s tim što je Evroliga bila brža u nekom prethodnom periodu i, istini za volju. Sama FIBA je 2004. godine prodala svoja takmičenja za 400 000 evra, tu sumu su isplaćivali kvartalno, četiri puta po 100 000 evra godišnje. Međutim, ako ih ne podržava ni Evroliga u takvoj formi, onda će FIBA da se iživljava nad ostalim klubovima. Moram jasno da kažem da je sve to što FIBA radi protivpravno i da je to nasilje. Mislim da će to uskoro i sudovi pokazati.
Dado Đilas
Nažalost, mislim da je idejni tvorac ove hajke na klubove, a naročito u ovom regionu, Zoran Radović, a u sve to se upetljao i Dejan Bodiroga.
ali to ne znači da mogu da rade šta im padne na pamet! Naravno, kada ovo kažem, ne mislim na Bodirogu, a naročito ne na Predraga Bogosavljeva.
Njihovu matricu napada, podmetanja, abrovanja oko Crvene zvezde i srpske košarke mogu da nacrtam, a možda ću to i uraditi za javnost
O UGOVORU SA EVROLIGOM
Pored toga, Zvezda nije htela da igra nepoštenu igru. Mi idemo iz regionalne ABA ligu u Evroligu. i Sa druge strane, imamo i ove predsednike saveza, poput Šukera u HKS, koji je na Skupštini ABA ige obećao da će braniti svoje klubove od bahatosti FIBA. Imamo više svedoka za sve to, i lako možemo da odkumentujemo šta je sve obećao. Onda imate Slovence koji ne znaju ni sami šta hoće i toga je meni preko glave.
Kao što ste videli, Crvena zvezda ne želi više da ćuti o tim stvarima. Nemamo nikakav problem da se sa svakim od tih koji nam rade „o glavi“ – javno suočimo, i uopšte se ne plašimo takvih neprijatelja, koji žive od toga da mrze Crvenu zvezdu, i u tom konceptu prave i svoje emisije.
O TEKUĆOJ SEZONI
Saša Pavlić Koky
Biće teško, jer se već pripremaju razno razni napadi na Zvezdu. Gledam puno sumnjivih ljudi u košarci, dok mi krvavim radom dolazimo do svega. Niko nama ništa ne poklanja.
Što se tiče iduće sezone, nećemo zadržati sve igrače, ali sada nije vreme da o tome pričamo. O RADONJIĆU
Fonet
Odnos nekih novinara, kojima više odgovra naziv „kvazinovinari“ je izuzetno loš. Sport nije isti kao pre 20 godina, ovo je sada neko drugo vreme. Gledajući pojedine komentare, vrlo sam zadovoljan, jer vidim da ih strašno bole uspesi i rezultati Crvene zvezde. A to Vam je potvrda da smo na pravom putu! czbgtv.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.