ĐORĐEVIĆ U POTRAZI ZA POJAČANJIMA: Želja mu je igrač koga Grobari ne podnose!
Saša Đorđević traži pojačanja za svoj Virtus, Foto: Starsport©

Posle Partizanove lekcije

ĐORĐEVIĆ U POTRAZI ZA POJAČANJIMA: Želja mu je igrač koga Grobari ne podnose!

Virtus nema mnogo prostora s obzirom da je prelazni rok između evroligaških i klubova iz Evrokupa zatvoren 8. januara

Objavljeno: 12:58h

Virtus je dobio lekciju u Beogradskoj areni pre nedelju dana i to je upalilo alarm kod Saše Đorđevića i čelnika kluba da su neophodna pojačanja kako bi tim koji želi titule i u Evrokupu i u Italiji za to bio kadar.

A prvi na listi želja je Jaka Blažič iz Cedevita Olimpije koji je u subotu odigrao vrhunsku utakmicu baš protiv Partizana i pokazao da je ove sezone u fantastičnoj formi.

Virtus je samleven u Areni, a večeras (19.00) Partizan gostuje Trentom i pobedom bi stigao vrlo blizu plasmana u četvrtfinale Evrokupa. S obzirom na formu crno-belih, oni su favoriti u Italiji s kvotom 1,55 na dvojku, a kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trento - Partizan.

Jaka Blažič je na meti Virtusa
Jaka Blažič je na meti Virtusafoto: Starsport©

U Areni je ubacio 22 poena, što mu je prosek u poslednje četiri utakmice, a ove sezone prosečno postiže 14,6 poena i drugi je strelac ljubljanskog tima.

Uz sve to je i igrač bogat iskustvom pošto je sa Crvenom zvezdom, Baskonijom i Barselonom igrao Evroligu i sigurno bi mnogo značio bolonjskom timu.

Podsećamo da je Blažič jedan od najomraženijih igrača među navijačima Partizana koji mu nikada neće zaboraviti onaj prst u oko Nikoli Milutinovu tokom one napete polufinale serije plej-ofa ABA lige 2014. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.