MEMFIS BEZ NAJAVE POSLAO GUDURIĆA U RAZVOJNU LIGU: A on tamo podivljao odmah, iako su mu promašili ime!
Marko Gudurić u dresu Memfis Hasla, Foto: Printscreen/Twitter/@MemphisHustle

Dobar debi u Dži ligi

MEMFIS BEZ NAJAVE POSLAO GUDURIĆA U RAZVOJNU LIGU: A on tamo podivljao odmah, iako su mu promašili ime!

Srpski reprezentativac će na ovaj način dobiti priliku da povrati samopouzdanje i da se vrati na pravi kolosek

Objavljeno:

Memfis je posle meča protiv Golden Stejta odlučio da Marka Gudurića pošalje u Razvojnu ligu, u svoju filijalu Memfis Hasl, bez ikakve najave, a srpski reprezentativac je već tokom prethodne večeri imao priliku da debituje.

S obzirom da u poslednje vreme uopšte nije imao nikakvu minutažu i uglavnom sedeo na klupi Grizlisa posle ne baš dobre adaptacije na NBA, nije neočekivano i nelogično što je stručni štab doneo odluku da Gudurića pošalje malo u Dži ligu kako bi pre svega vratio samopouzdanje i dobio značajne minute da igra, a u svakom slučaju mogu da ga vrate u svoj tim kad god požele.

I momak iz Priboja se potrudio da odmah ostavi snažan utisak u pobedi nad Santa Kruz Voriorsima, filijalom Golden Stejta 122:92.

Iako je zvanični spiker na početku pogrešno izgovorio njegovo ime i nazvao ga Mario umesto Marko, srpski as se nije previše obazirao na to, već je bio koncentrisan na svoju igru.

Čim je osetio teren odmah je pogodio prvih šest šuteva, pokazao se dobro i u odbrani sa ukradenim loptama, a videli smo i njegova zakucavanja.

Na kraju je za 27 minuta postigao 20 poena uz šut iz igre 5/7 za dva, 3/6 za tri, a imao je i po tri osvojene lopte, skoka i asistencije, te jednu blokadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.