MARKOVIĆ SVALIO KRIVICU NA SEBE ZBOG PORAZA OD PARTIZANA: Isprašili su nas! Počevši od mene koji sam kao neki plej!
Foto: Starsport©

preuzeo odgovornost

MARKOVIĆ SVALIO KRIVICU NA SEBE ZBOG PORAZA OD PARTIZANA: Isprašili su nas! Počevši od mene koji sam kao neki plej!

Igrač Virtusa je istakao da nisu adekvatno odgovorili na energiju igrača Partizana

Objavljeno:

Partizan je bio ubedljiv protiv Virtusa u 1. kolu Top 16 faze Evrokupa i upisao prvi trijumf.

Crno-beli su potpuno nadigrali italijanski tim koji se smatra favoritom za osvajanje takmičenja, posebno u prvom poluvremenu kada su im ubacili 62 poena i vodili 20 razlike.

Zato i ne čudi izjava Stefana Markovića posle meča koji je jasno stavio do znanja da su njega i saigrače domaćini "isprašili".

- Mislim da nismo adekvatno odgovorili na njihovu energiju, počevši od mene (koji sam) kao neki plejmejker i jedna od glavnih igrača. Mislim da nisam odigrao na nivou da se ovakva utakmica dobije i mislim da zbog toga ekipa nije imala šanse - rekao je Marković.

On je istakao i da je atmosfera bila odlična kakva se i očekivala pre utakmice i da nije to iznenadilo njegove saigrače koji nisu igrali ranije u takvim prilikama.

- Ne, ne. Možda momci koji su igrali ovde, mene nije (iznenadilo). Nismo toliko loše igrali na početku, oni su igrali na Novicu (Veličkovića), što sam iskreno i očekivao, a posle toga smo imali jedan nestvaran pad gde su oni pogađali sve živo. Možemo samo da im čestitam - poručio je Marković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.