SIMONS JE HTEO DA SE ISPOVRAĆA: Embid je osetio da mu se prst klati, kad je pogledao, video je grozan prizor!
Džoel Embid, Foto: AP

UF!

SIMONS JE HTEO DA SE ISPOVRAĆA: Embid je osetio da mu se prst klati, kad je pogledao, video je grozan prizor!

Ulazite na sopstvenu odgovornost

Objavljeno:

Naizgled užasan peh dogodio se Džoelu Embidu tokom utakmice Filadelfije sa Oklahoma Siti Tanderom i pobede od 120:113, kada mu je tokom jednog duela sa Stivenom Adamsom prst na ruci potpuno ispao iz ležišta.

Dok je Embid napuštao parket, jasno se vidi kako Ben Simons, Džoš Ričardson i Majk Skot reaguju na to. Praktično im je malo falilo da se ispovraćaju.

- Samo što mi nije povraćka krenula, ali osetio sam ozbiljno olakšanje kada se vratio na teren. Trebao nam je, veoma je važan član ovog tima. Bilo nam je baš drago što je odigrao do kraja - rekao je Ben Simons, druga zvezda ovog tima.

Međutim, iako je delovalo da je Embidova ruka u katastrofalnom stanju, on se vratio na parket posle otprilike pet minuta, doprinevši pobedi sa 18 poena, devet skokova i osam asistencija, praktično odigravši sa jednom rukom. Pogledajte kako to radi verovatno i najbolji centar na svetu (izvini, Nikola):

Saigrači su u izjavama novinarima posle meča izrazili neverovatnu zahvalnost što imaju takvog košarkaša za lidera ekipe!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.