ZVANIČNO: Partizanu nije dugo trebalo, bivši centar Golden Stejta registrovan u KSS!
Džejms Mekadu u dresu Voriorsa, Foto: Printscreen/Youtube

KAKAV BOŽIĆ ZA GROBARE

ZVANIČNO: Partizanu nije dugo trebalo, bivši centar Golden Stejta registrovan u KSS!

Brutalan centar, koji može da pokriva i poziciju krilnog centra, novi je član Parnog valjka

Objavljeno:

Kao što smo jutros i najavili, pozivajući se na saznanja glavnog čoveka portala Sportando Emilijana Karčije, Partizan je posle duge i mukotrpne potrage pronašao centra koji može da pomogne u pohodu na Evrokup.

Džejms Mekadu, košarkaš koji može da pokrije pozicije petice i četvorke, pomoći će u nastavku sezone Vilijamu Mozliju i Rašonu Tomasu, koji su do sada, praktično bez pravog centra, izneli celu polusezonu na svojim leđima, i to na prilično fascinantan način.

Sve je praktično i ozvaničeno, jer iako nema potvrde iz kluba, na sajtu KSS smo već pronašli Mekadua u registru košarkaša, tako da je jasno da je potrebna papirologija predata, te da je bivši centar Golden Stejt Voriorsa, sa kojim je osvojio dva NBA prstena 2015. i 2017. godine sada i definitivno nova uzdanica crno-belih.

Registracija Džejmsa Mekadua
Registracija Džejmsa Mekadua foto: KSS

Na utakmici sa Virtusom u sredu ga verovatno nećemo videti, osim eventualno pored terena kako bodri buduće saigrače, ali čim uđe u trenažni proces, trebalo bi vrlo brzo očekivati njegov nastup, posebno kada se u obzir uzme gust raspored koji predstoji Partizanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.