STOTKA ZVEZDE NA BADNJI DAN! Crveno-beli 'osvetili' Tomića!
Foto: ABA liga

14. kolo aba lige

STOTKA ZVEZDE NA BADNJI DAN! Crveno-beli 'osvetili' Tomića!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv blogu"

Objavljeno: 22:04h

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Krke u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 101:77.

Izabranici Dragana Šakote su ovim trijumfom uspeli da se osvete Krki za poraz sa početke sezone, u Novom mestu, posle kojeg je Milan Tomić podneo ostavku.

Crveno-beli su prelomili utakmicu u trećoj četvrtini, kada su odigrali najbolje, stvorili najveću prednost i završili posao. Ono što najbolje oslikava situaciju na meču jeste podatak da su svi igrači Zvezde uspeli da se upišu u listu strelaca, dok je najefikasniji na meču bio Bili Beron sa 16 poena. Odličnu rolu imali su i Boriša Simanić i Dejan Davidovac sa 13 poena, dok je Lorenco Braun podelio jedanaest asistencija i pridodao osam poena.

1 / 4 Foto: ABA liga

Od samog početka utakmice Crvena zvezda je imala prednost i vodila, ali Krka je zahvaljujući odličnom šutu sa distance držala egal i pravila probleme crveno-belima, koji su u trećoj deonici upalili mašinu i pregazili goste za na kraju, ispostaviće se, ubedljivu pobedu.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv blogu"

Crvena zvezda - Krka 101:77

Četvrta četvrtina: Ovo je bilo klasično odrađivanje posla i Zvezda je lagano došla do osme pobede u regionalom takmičenju Nije uspela Krka da se pripreti i položila je oružje pred objektivno mnogo jačim protivnikom.

Crvena zvezda - Krka 79:63

Treča četvrtina: Ovo je ubedljivo bila najbolji period u igri Zvezde, pošto je ovo deonica u kojoj je regionalni šampion uspeo konačno da se odlepi i napravi maksimalnu razliku na meču. Svi igrači koji su ulazili u igru postigli su poene, a najbolji u redovima crveno-belih su Bili Beron i Boriša Simanić sa po 13 postignutih poena.

1 / 3 Foto: ABA liga

Crvena zvezda - Krka 50:47

Druga četvrtina: Crvena zvezda vodi tokom celog meča, ali na kraju druge deonice nije uspela da ostvari osetnu razliku zahvaljujući fenomenalnom šutu Krke, koja je ubacila čak devet trojki. Imali su crveno-beli u jednom momentu dvocifrenu prednost, međutim, gosti se nisu predavali i pogađali su iz svih pozicija. Poslednje trenutke prvog poluvremena obeležila je trojka Pašalića uz zvuk sirene.

1 / 2 Foto: Prinstkrin

Crvena zvezda - Krka 25:18

Prva četvrtina: Silovito je krenula ekipa Dragana Šakote i napravila seriju od 9:0, ali su gosti zahvaljujući dobrom šutu uspela da uvede meč u egal. Ipak, sam finiš prve deonice obeležio je Boriša Simanić, koji je prvo pogodio trojku, da bi u sledećem napdau atraktivno zakucao.

foto: Prinskrin

17:00 - Malo ljudi u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde je upravo počela utakmica između Crvene zvezde i Krke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.