BJELICA UMALO JUNAK KINGSA: Sakramento ispustio produžetak, Jokićev dabl-dabl, ali uzalud! Novi poraz Denvera!
Nemanja Bjelica, Foto: AP/David J Phillip

NBA liga

BJELICA UMALO JUNAK KINGSA: Sakramento ispustio produžetak, Jokićev dabl-dabl, ali uzalud! Novi poraz Denvera!

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Vašington Vizardsa - 128:114.

Nikola Jokić odigrao je slabu utakmicu uprkos dabl-dabl učinku ta 30 minuta na terenu.

Srpski centar na koš je šutnuo svega 11 puta, od čega je četiri pogodio i meč je završio sa 14 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

Nagetsi su dobro ušli u utakmicu, ali od sredine prve četvrtine pa sve do poolovine treće Vizardsi su kontrolisali ritam meča.

Ekipa Majka Melouna uspela je da se vrati, da čak povede na početku poslednje deonice, međutim Vizardsi na krilima Iša Smita i Troja Brauna slamaju otpor Denvera i dolaze do zaslužene pobede.

foto: AP

Sjajnu utakmicu za Nagetse odigrao je Džamal Mari postigavši 39 poena, međutim ostali ga nisu ispratili i očekivano došao je poraz.

foto: AP

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su od Nju Orleans Pelikansa 117:115.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je dobru utakmicu, dok Bogdana Bogdanovića na terenu nije bilo zbog povrede.

Krilni centar reprezentacije Srbije umalo je bio heroj franšize iz Kalifornije, pošto je na četiri sekunde do kraja pogodio trojku uz faul za izjednačenje.

Bjelica je šutirao iz veoma teške pozicije, van balansa i prirodnog položaja, ali je uspeo da pogodi i na sve to iznudi faul.

Ipak, ispostaviće se da to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz. Pelikansi su izveli sjajnu akciju iz auta, lopta je otišla u ruke Redika koji je uspeo da pogodi preko Holmsa.

Kingsi nisu imali tajm-aut i za sekundu nisu uspeli da upute šut na vreme. Ovo im je bio deveti poraz u poslednjih deset utakmica i dodatno su se udaljili od plej-ofa.

Bjelica je na kraju utakmicu završio sa 12 poena i 10 skokova, a najefikasniji u poraženom sastavu bili su Herison Barns sa 30 i Badi Hild sa 24 poena.

NBA, rezultati:

Nets – Reptors 102:121 Medžik – Džez 96:109 Hoks – Pejsers 116:111 Kavalirs – Tander 106:121 Buls – Seltiks 104:111 Vizards – Nagets 128:114 Maveriks – Hornets 120:123 Voriors – Pistons 104:111 Baks – Spars 127:118 Kings – Pelikans 115:117

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.