AGENTI PRERUŠENI U DELIJE STIŽU U MORAČU?! Procurio tajni plan Crnogoraca za izazivanje nereda na derbiju ABA lige!
Foto: Printcreen/ABA liga

NIJE DOBAR MOMENAT ZA MEČ

AGENTI PRERUŠENI U DELIJE STIŽU U MORAČU?! Procurio tajni plan Crnogoraca za izazivanje nereda na derbiju ABA lige!

Taj scenario je smišljen u kuhinji crnogorske tajne policije, prenose Crnogorci

Objavljeno: 19:32h

Jedina pametna odluka u ovom momentu bila bi da se zbog uzavrele situacije u Crnoj Gori meč Budućnosti i Zvezde odloži, ali od ta posla izgleda nema ništa.

Crnogorska "Borba" došla je do saznanja da se u bezbednosnim krugovima spekuliše da bi moglo doći do incidentnih situacija, za koje bi se okrivila srpska strana.

Kako se prenosi, unutar ANB-a je već održan niz sastanaka sa ovom temom, a obavljeni su razgovori sa nekim grupama iz Podgorice.

Prema pojednim informacijama koje se mogu čuti u bezbednosnim krugovima, ne isključuje se mogućnost incidenata, “navijača” Crvene zvezde, koji bi bili ubačeni u dvoranu od strane tajne policije Crne Gore. Takve informacije su stogle i do srpskih bezbednosnih službi prethodnih dana, piše "Borba".

Taj scenario je smišljen u kuhinji crnogorske tajne policije, a da bi se, u ovoj teškoj političkoj situaciji u državi, prst sumnje uperio u Srbiju. Svedoci smo prethodnih godina raznih incidentnih situacija, pa pribegavanje novom scenarijima nije nemoguće.

Ukoliko dođe do odigravanja meča, a izvesno je da hoće, bilo kakva incidentna situacija, bez obzira na boju šala ili dresa onoga koji taj incident inicira, ići će na dušu organizatora, odnosno ANB-a.

Kako "Borba" saznaje, grupe navijača Crvene zvezde u Podgorici su već obavile niz sastanaka sa svojim članovima kako bi se uzdržali od bilo kakvih incidentih situacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.