NIKAD VEĆA TENZIJA PRED MEČ ZVEZDE I BUDUĆNOSTI: Podgoričani se oglasili saopštenjem!
Foto: aba-liga.com/Budućnost VOLI

aba liga

NIKAD VEĆA TENZIJA PRED MEČ ZVEZDE I BUDUĆNOSTI: Podgoričani se oglasili saopštenjem!

Specijalne mere bezbednosti

Objavljeno:

Budućnost će u pondeljak dočekati Crvenu zvezdu u dvorani "Morača" od 18 časova, a tim povodom je klub iz Podgorice izao saopštenje.

Dosta je tenzije pred veliki derbi regionalne lige, kao što je bio slučaj u ranijim susretima ova dva kluba, pa su iz uprave Budućnosti pozvali svoje navijače da navijaju fer i sportski.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizcionom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih.

Imajući u vidu da je za pomenutu utakmicu trebovano preko 7500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih Klubu. Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi poručioci tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.

Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija – stoji u saopštenju koje je potpisala uprava kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.