NAGETSI JOKIĆU DOVODE SUPERSTARA: Vreme je za napad na titulu NBA lige!
Nikola Jokić i Vil Barton, Foto: AP

OPTIMIZAM U KOLORADU

NAGETSI JOKIĆU DOVODE SUPERSTARA: Vreme je za napad na titulu NBA lige!

Dosta je oslanjanja na mlade snage, mora i neko iskusan i dokazan da dođe u Denver

Objavljeno:

Denver Nagetsi žele da se pojačaju, ali baš ozbiljno pojačaju, ne novim nagomilavanjem klinaca.

Kako prenosi uvek dobro obavešteni Šems Karanija, oni su spremni da upute poziv Džruu Holideju iz Nju Orleans Pelikansa, igraču koji je pre neki dan uništio upravo Nagetse u tek trećem porazu koji su Jokić i saigrači pretrpeli kod kuće u celom dosadašnjem toku sezone.

Još ranije u toku meseca ESPN je preneo da bi iskusni plejmejker mogao da bude dostupan za trejd. Pelikansi igraju ispod očekivanja, plej-of je gotovo nemoguća misija i zbog toga bi Džru mogao da napusti Luizijanu i pređe negde gde bi čak i titula mogla da se sanja.

Pored Denvera, koji bi sa Holidejem mogao da razmišlja i o stepeniku ili dva više nego prošle sezone (polufinale konferencije), za njega je zainteresovan i Majami.

Ekipa iz Kolorada nalazi se u vrhu Zapada, ali u plej-ofu neće imati šta da traže protiv mnogo iskusnijih ekipa poput Lejkersa i Klipersa. Džamal Mari, Geri Heris, Malik Bizli, Montej Moris, Pol Milsap, Džeremi Grant, svi bi oni mogli da budu dostupni, a jedino su Nikola Jokić i Majkl Porter junior nedodirljivi.

Videćemo hoće li od tog posla biti nešto, jer definitivno je da je Nagetsima potrebno iskustvo koje on poseduje, iako je, budimo realni, njegov učinak poprilično potcenjen u poslednje vreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.