POTPUNI PREOKRET ZVEZDINE SEZONE: Od očaja do sjaja za par nedelja, evo zašto je Top 16 Evrolige sada realnost!
Beron i Lorenco, Foto: Starsport©

IMA NADE ZA CRVENO-BELE!

POTPUNI PREOKRET ZVEZDINE SEZONE: Od očaja do sjaja za par nedelja, evo zašto je Top 16 Evrolige sada realnost!

Sudeći po rasporedu koji sledi, skor bi mogao još značajno da se popravi

Objavljeno:

Crvena zvezda je pobedom nad Zenitom u Kazanju (ne u Sankt Peterburgu) došla do sjajne situacije u Evroligi posle odigranih 16 kola, iako je početkom sezone delovalo da će borba za Top 8 ove sezone ostati samo misaona imenica.

Porazima Himkija i Olimpije iz Milana, crveno--beli su se primakli samo na jedan trijumf od osmog mesta, doduše, Asvel je deveti sa osam pobeda, srpski i ABA šampion ih ima sedam.

Pobeda Valensije, tačnije poraz Fenerbahčea nije pomogao crveno-belima, jer su sa Valensijom izjednačeni po broju dobijenih mečeva.

Međutim, situacija u borbi za osmo, sedmo, pa možda i šesto mesto mogla bi poprilično da se promeni, i to u Zvezdinu korist.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Izabranicima Dragana Šakote Bajern dolazi u goste 2. januara, osam dana kasnije sledi gostovanje Asvelu, a 15. i 17. januara gosti u Areni biće Žalgiris i Alba!

Biće to više nego dobra prilika da se učinak dodatno popravi i da se posle same polovine odigranih mečeva crveno-beli otisnu među prvih osam ekipa, koje idu u Top 16 fazu posle 34. odigrana kola ligaškog dela.

Dakle, ima za šta da igra Zvezda u eliti - i te kako! Ujedno, ovo bi mogao da bude najbolji mogući poziv za Delije da u još većem broju ispune halu u tri januarska meča u Areni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.