LOŠE VESTI ZA BUDUĆNOST PRED MEČ SA ZVEZDOM: Stanje je sada još mnogo gore nego što je bilo pred Zadar!
Foto: Starsport©

aba liga

LOŠE VESTI ZA BUDUĆNOST PRED MEČ SA ZVEZDOM: Stanje je sada još mnogo gore nego što je bilo pred Zadar!

Martin verovatno propušta meč sa srpskim i regionalnim šampionom

Objavljeno:

Sledećeg ponedeljka očekuje nas derbi u ABA ligi i duel Budućnosti i Crvene zvezde, a trener Podgoričana Petar Mijović je otkrio da je Amerikanc Hasan Martin pod znakom pitanja za duel protiv crveno-belih.

Mijović je istakao da se nada velikoj pomoći sa tribna.

- Pratimo i šta se dešava u Crvenoj zvezdi, sa tri potpisa u poslednjih šest-sedam dana. Mislim da će biti zahtevniji meč nego bilo koji do sada na domaćem terenu, ali se nadam da uz pomoć publike možemo da pobedimo. Sigurno da velike promene u Zvezdi nisu došle zbog dobre situacije, pokušavaju da se homogenizuju i ojačaju. Doveli su trojicu ozbiljna igrača, dvojica su došla iz Evrolige, što dovoljno govori o njihovom individualnom kvalitetom. Na nama je da sve to umanjimo i da velikom borbom, energijom i koncentracijom pokušamo da savladamo Zvezdu - rekao je Mijović. koji otkrio da je Budućnost verovatno neće moći da računa na jednog od najboljih igrača tima, Hasana Martina.

- Hasan je baš pod znakom pitanja, jer je stanje sada mnogo gore nego što je bilo pred Zadar. Imamo velikih problema, s obzirom na njegov značaj za našu igru, ali su svi ostali zdravi, orni i spremni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.