TEODOSIĆ ZASLUŽUJE 10% OD SVAKOG BUDUĆEG UGOVORA SVOJIH SAIGRAČA: I NBA šampion reagovao na ove tvrdnje o Srbinu!
Miloš Teodosić u akciji, Foto: Profimedia

da nema njega, ne bi bili tu

TEODOSIĆ ZASLUŽUJE 10% OD SVAKOG BUDUĆEG UGOVORA SVOJIH SAIGRAČA: I NBA šampion reagovao na ove tvrdnje o Srbinu!

Srpski košarkaš toliko čini boljima igrače iz svog tima da zaslužuje da mu daju neki procenat

Objavljeno:

Miloš Teodosić ponovo dominira evropskom košarkom u dresu slavnog Virtusa iz Bolonje, a u sredu uveče je zablistao punim sjajem i u velikom bolonjskom derbiju protiv Fortituda.

Srpski košarkaš je i na tom susretu pokazao svoje najjače oružje - neverovatnu moć pregleda situacije na terenu i asistiranja saigračima i upisao 10 efektivnih dodavanja saigračima.

To je nateralo Majka Hola, američkog košarkaša koji nastupa u drugoj italijanskoj ligi da na Tviteru poruči da je Teodosić takav igrač da bi saigrači trebalo da mu daju 10% svojih primanja.

- Neki igrači su toliko dobri, nesebični, da zaslužuju 10% od budućih ugovora svojih saigrača. Miloš Teodosić je jedan od tih igrača - rekao je oduševljeni Hol.

Na njegov tvit je odgovorio i nekadašnji NBA šampion sa Golden Stejtom, Andre Igudala, koji je sumnjičav u vezi sa ovim pa je kratko poručio "Ahm", da bi ubrzo dobio odgovor jednog navijača Virtusa koji je oduševljen Teom.

- Andre, pogledaj moju Virtus Bolonju. To je tim Miloša Teodosića. To je istorijski tim u Evropi. Shvatićeš zašto su Teodosić i ostali bivši igrači ovog tima (na primer Manu Đinobili, koji je najbolji šest igrač u istoriji NBA) toliko dobri. Košarka nije samo NBA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.