VREME JE ZA OL-STAR: Srbi nikad brojniji, a evo kako možete glasati za naše košarkaše da dođu do Čikaga!
Ol-star vikend naredne godine održaće se u Čikagu od 14. do 16. februara, Foto: Profimedia

nba liga

VREME JE ZA OL-STAR: Srbi nikad brojniji, a evo kako možete glasati za naše košarkaše da dođu do Čikaga!

Ol-star vikend naredne godine održaće se u Čikagu od 14. do 16. februara

Objavljeno:

U noći između srede i četvrtka počinje glasanje za igrače koji će učestvovati na NBA Ol-Staru, koji će se održati od 14. do 16. februara naredne godine u Čikagu.

Pre dve godine uvedeno je pravilo da glasovi navijača vrede 50 odsto u izboru košarkaša koji će se naći na Ol-staru, dok preostalih 50 dolazi od igrača i novinara.

Prošle godine, Nikola Jokić postao je prvi Srbin još od Peđe Stojakovića koji je nastupio na najpoznatijoj košarkaškoj revijalnoj utakmici i igrao 13 minuta u društvu saigrača Stefa Karija, Rasela Vestbruka, Džoela Embida, Janisa Adetokumba.

Za Jokića, kao i za ostale srpske NBA igrače - Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića i Marka Gudurića možete glasati na ova četiri načina: - na sajtu nba.com, gde može da se glasa jednom dnevno (na 24 časa) - sa mobilnog telefona ili sa desktop pretraživača. Dok biraju startere, navijači tu mogu da odaberu dva beka i tri igrača na poziciji krila i centara iz obe konferencije. - na NBA aplikaciji (na Android i iOS operativnim sistemima). Navijači mogu da glasaju jednom dnevno, takođe po principu kao i na sajtu. - na Guglu (google.com) kada se u pretrazi ukuca "NBA vote" ili "NBA All-Star Vote", ili u prostoj pretrazi imena igrača ili ekipe. Navijači mogu da glasaju za do 10 igrača dnevno od 25. decembra do 20. januara. - koristeći "google assistant", prostim izgovorom u mikrofon "Ok Google, vote for the NBA All-star Game". Navijači takođe mogu da glasaju za po 10 različitih košarkaša dnevno, od 25. decembra do 20. januara.

Izbor će početi tokom božićnog programa u SAD, a glasanje će trajati do 20. januara. Preseci glasova biće objavljivani 2, 9. i 16. januara.

Ol-star vikend naredne godine održaće se u Čikagu od 14. do 16. februara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.