ZAVRŠEN VELIKI PARTIZANOV POSAO: Potpis zlata vredan za crno-bele!
Ostoja Mijailović, Foto: Emilija Jovanović

zvanično

ZAVRŠEN VELIKI PARTIZANOV POSAO: Potpis zlata vredan za crno-bele!

- Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću što je omogućio da potpišemo ovaj ugovor sa NIS-om i ostale ugovore bez kojih ne bi bilo očekivanih sportskih rezultata - rekao je Mijailović.

Objavljeno: 11:45h

Košarkaški klub Partizan i kompanija NIS potpisali su danas sponzorski ugovor u poslovnom centru NIS-a, kojim će biti nastavljena dugogodišnja saradnja.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su generealni dikretor NIS Kiril Tjurdenjev i predsednik KK Partizana Ostoja Mijailović.

Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama i tutulama u domaćim i evropskim takmičenjima.

NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.

- Kraj godine je dobar trenutak da produžimo saradnju sa KK Partizanom. Vidieli smo da je tokom proteklih godina Partizan pokazao dobre rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će rezultati biti još bolji i da će u odličnoj formi da završe sezonu - rekao je Tjurdenjev posle potpisivanja ugovora.

foto: Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Mijailović se zahvalio kompaniji NIS što je bila uz crno-bele i kada je klub bio u teškoj situaciji.

- Za Partizan je ovo značajan dan. Zahvalio bih se NIS-u i gospodinu Tjurdenjevu što su bili uz Partizan i kada nije imao dobre rezulatate i kada je prolazio kroz težak period. Mi se trudimo da kvalitetno promovišemo NIS i ostale sponozore, jer svako sponzorstvo rešava velike probleme. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću što je omogućio da potpišemo ovaj ugovor sa NIS-om i ostale ugovore bez kojih ne bi bilo očekivanih sportskih rezultata - zaključio je Mijailović.

Nakon potpisivanja sporazuma košarkaši Partizana pridružili su se akciji Kluba volontera NIS-a i učestovali u pripremi novogodidsnjih poklona za decu bez roditeljskog staranja u domovima u Subotici, Kruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu.

Ovo je peta godina zaredom da volonteri NIS-a pripremaju poklone za decu pred praznike.

BONUS VIDEO:

(Espreso,.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.