JAK GOVOR MIJAILOVIĆA NA PROMOCIJI PARTIZANOVOG KALENDARA: Poslao je snažnu poruku svima koji vole crno-bele!
Ostoja Mijailović, Foto: Emilija Jovanović

podelio želje

JAK GOVOR MIJAILOVIĆA NA PROMOCIJI PARTIZANOVOG KALENDARA: Poslao je snažnu poruku svima koji vole crno-bele!

- Želim da poručim da smo stabilan klub - imamo stabilne rezultate i verujem ekipi i Trinkijeriju da će nas sledeće godine obradovat

Objavljeno: 19:51h

Košarkaški klub Partizan predstavlja kalendar za 2020. godinu.

Tim povodom predsednik kluba Ostoja Mijailović je održao prigodan govor u kojem je u novoj godini poželeo sve najbolje svim partizanovcima.

foto: Emilija Jovanović

- Hvala vam što ste došli na promociju kalendara. Želim svima da se zahvalim, svima onima koji su doveli Partizan do ove situacije. Želim da se zahvalim svim sponzorima i navijačima koji kupuju karte i samim tim pomažu klub. Želim da pošaljem jednu poruku koja je za mene važna - nikada nisam tražio da volite bilo koga ko pomaže Partizan, ali mislim da je fer i pošteno da poštujemo sve one koji nešto donesu u crno-bele - rekao je Mijailović.

foto: Emilija Jovanović

On je dodao i da je danas Partizan stabilan klub po svim parametrima.

- Želim da poručim da smo stabilan klub - imamo stabilne rezultate i verujem ekipi i Trinkijeriju da će nas sledeće godine obradovati. Andrea, tebi i momcima koji slavite Badnji dan i Božić prekosutra želim dobro zdravlje. Takođe, želim sreću svim partizanovcima i nama pravoslavcima puno zdravlja i sreće našim porodicama. Želim da poručim da sledeće godine volimo naš Partizan. Živi bili - rekao je prvi čovek crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.