POVRATAK U STARO JATO: Bivši igrač Zvezde se vraća na Mali Kalemegdan!
Nemanja Dangubić, Vladimir Štimac i ekipa Zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

KOŠARKAŠKA BOMBA!

POVRATAK U STARO JATO: Bivši igrač Zvezde se vraća na Mali Kalemegdan!

Ostavio je ogroman trag u crveno-belom dresu

Objavljeno:

Crvena zvezda je u petak uveče slavila nad Olimpijakosom u okviru Evrolige na domaćem terenu, a već ove nedelje pojavila se fascinantna informacija.

Kako između ostalih, MOZZART Sport piše, bivši centar crveno-belih Vladimir Štimac na pragu je povratka na Mali Kalemegdan.

On je već u dva navrata ostavio ozbiljan trag u beogradskom velikanu. Nosio je dres u teškim vremenima, od 2008. do 2010. godine, kada je ekipa Svetislava Pešića izgubila u majstorici finala domaćeg prvenstva od Partizana.

Onda se vratio i kada je tim vodio Dejan Radonjić u sezoni 2015/16, kada je sa crveno-belima umalo ušao u Top 8 fazu.

Vladimir Štimac
Vladimir Štimac foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji reprezentativac Srbije je ovog leta potpisao kratkoročni ugovor sa Fenerbahčeom, koji mu ističe 25. decembra, a prema pisanju turskih medija neće mu biti ponuđen novi.

Zvezda želi da iskoristi tu priliku, ojača konkurenciju pod obručima, gde ima dosta problema. Džejms Gist nije ni blizu toga da opravda očekivanja, Ognjen Kuzmić i dalje nije u punoj spremi usled udesa koji je imao minulog leta, dok je Majkl Odžo praktično najslabiji pojedinac crveno-belih, koji za sada apsolutno nije uspeo da se prilagodi evroligaškim zahtevima.

Hoće li Štimac zaista i pojačati "staro jato" ostaje nam da sačekamo naredne dane i vidimo, jer taj ugovor sa Fenerom uskoro ističe...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.