TRINKIJERIJEVA HIT IZJAVA: Jankoviću sam želeo da stavim bombu u kola!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

u svom stilu

TRINKIJERIJEVA HIT IZJAVA: Jankoviću sam želeo da stavim bombu u kola!

- Mi sigurno moramo da imamo mnogo bolji pristup na ovakvim utakmicama. Bili smo loši

Objavljeno:

Partizan je ostvario novi trijumf, a ovaj put žrtva je bila Igokea.

Andrea Trinkijeri nije bio najzadovoljniji prikazanom igrom svog tima i rekao je da njegovi igrači moraju uvek da pružaju maksimum.

- Mi sigurno moramo da imamo mnogo bolji pristup na ovakvim utakmicama. Bili smo loši. Ali, to smo mi krivi, samo mi - trener i igrači. Moram nešto iz srca da kažem, posle ova četiri meseca, ovih rezultata, da li je okej da igramo sa tako malo navijača? Nama je kompletno drugačije kad imamo navijače uz nas. Bilo je teško danas igrati ovu utakmicu, jer smo imali loš pristup i u napadu i u odbrani i kada govorimo o koncentraciji. Nikoga ne želim da kritikujem, ali mi je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Sa ovakvom sezonom do sada, možda bismo mogli i malo bolje - rekao je Italijan.

Tim je igrao bez Rašona Tomasa...

- Sada je velika moda reći da imamo ‘load management’, znate šta je to? Kako smo Korija odmorili, isto radimo i sa njim. Trenira individualno i sa ekipom, ništa više od toga - rekao je Trinkijeri.

Crno-belima sleduje pauza od osam dana...

- Ako dođemo sa glavom koju smo imali u poslednjoj utakmici, neće nam ništa značiti. Ako shvatimo da imamo još prostora da budemo bolji, mnogo će nam značiti.

On je posebno istakao i izdanja Nikole Jankovića i Dušana Miletića...

- Svaki put kada pričamo dobro o Jankoviću, ubijem ga. Ja bih želeo da on preživi. Recimo da radi svoj posao i da on može mnogo bolje da igra, ja sam u to uveren. Pogledaj ga u prvom poluvremenu, hteo sam da mu stavim bombu u automobil. Drugo poluvreme je bilo drugačije. To je njegov svakodnevni rat sam sa sobom. Za Duleta, retko sam video takvog momka, žao mi je da je kasno krenuo da igra. Od četvrte lige do Evrokupa je jako veliki korak, ali mora da bude malo manje osetljiv kad uđe. On pregori kad uđe prvih 20 sekundi, sve bude nervoza i kad nešto dobro napravi, počne dobro da igra. Vrlo je pametan, zna da mu je ovo velika šansa i poslednja šansa, jer nema 15-16 godina. Svi ga vole i za mene je dovoljno, imaćemo strpljenja i mislim da može da pomogne Partizanu - rekao je Italijan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.