ZVEZDA POTVRDILA POJAČANJE: Dosadašnji igrač Primorske potpisao za crveno-bele!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

zvanično

ZVEZDA POTVRDILA POJAČANJE: Dosadašnji igrač Primorske potpisao za crveno-bele!

U dresu Crvene zvezde sa brojem 21 na leđima, debitovaće narednog ponedeljka protiv Primorske, ekipe za koju je nastupao prethodnih godinu i po dana

Objavljeno:

Dosadašnji krilni centar Primorske iz Kopra i jedan od najkorisnijih igrača ABA lige Marko Jagodić Kuridža novi je igrač Crvene zvezde.

32-godišnji srpski košarkaš prošao je u četvrtak lekarske preglede i potpisao ugovor do kraja takmičarske sezone 2020/2021.

Sa ekipama Cibone, Nimburka, Ostendea i Primorske osvajao je titule prvaka nacionalnih šampionata, a sa ekipom Cibone 2014. godine osvojio je i ABA ligu.

Marko Jagodić Kuridža
Marko Jagodić Kuridža foto: Starsport©

Dolaskom Marka Jagodića Kuridže Crvena zvezda je dobila izuzetno borbenog, pouzdanog i iskusnog igrača koji svojom igrom treba da donese novu energiju i čvrstinu u reketu.

- Velika čast za mene, kada je stigao poziv Crvene zvezde nije bilo razmišljanja. Veliki klub i veliki izazov. Nemam puno vremena za uklapanje i uigravanje, zato moram da iskoristim svaki trening kako bi se što pre uključio u rad tima. Moje je da radim naporno , da treniram i da opravdam poverenje Crvene zvezde - rekao je novi krini centar Crvene zvezde koji će se ekipi na treninzima priključiti u četvrtak uveče, odmah pošto ekipa bude pristigla iz Rusije.

U dresu Crvene zvezde sa brojem 21 na leđima, debitovaće narednog ponedeljka protiv Primorske, ekipe za koju je nastupao prethodnih godinu i po dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.