OSTOJA O POVRATKU VUJOŠEVIĆA U PARTIZAN: Može da dođe da popije kafu! On sad ima svoje lične probleme da rešava!
Ostoja Mijailović o povratku Vujoševića u Partizan, Foto: Zorana Jevtić

Odgovarao na pitanja navijača

OSTOJA O POVRATKU VUJOŠEVIĆA U PARTIZAN: Može da dođe da popije kafu! On sad ima svoje lične probleme da rešava!

Predsednik Partizana je rekao da ne zna šta može biti u budućnosti

Objavljeno:

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović odgovarao je na pitanja navijača koja su mu postavljali putem Instagrama.

Druga epizoda emisije "Pitajte predsednika" na Partizanovoj televiziji je emitovana ovog četvrtka i tom prilikom je Mijailović odgovarao na deset najzanimljivijih pitanja koja su mu postavljali navijači.

Mnoge od njih je najviše zanimalo da li postoji mogućnost da se najtrofejniji trener kluba Duško Vujošević vrati u Partizan jednog dana?

- Sa Duškom VUjoševićem sam u stalnom komunikaciji. Na njegov poziv smo otišli na turnir u Klužu. Duško Vujošević uvek može da svrati u Partizan i popije kafu jer je deo Partizana - istakao je odmah Mijailović.

Potom se osvrnuo na navijačke priče da je Vujošević nepoželjan u svom bivšem klubu na bilo kojoj funkciji.

- Glupo je govoriti o tome da li je Duško Vujošević zaslužan u Partizanu. To nije uopšte tema, ali to su pitanja i na neki način kritike onih koji kritikuju Partizan sa pitanjem, zašto Duško Vujošević nema nešto u Partizanu. Duško Vujošević sada ima neko drugo radno mesto i ima svoje lične probleme koje mora da rešava. Sada na pozicijama trenera, sportskog direktora i na ostalim funkcijama sede neki drugi ljudi i rade svoj posao. Da li ćemo sarađivati u budućnosti ili nećemo, to zavisi i od njega i od nas. Vrata su svakom otvorena u Partizanu. Partizan nije samo moj, već svih navijača Partizana. Partizan je i Partizan Duška Vujoševića - rekao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.