GOTOVA PRVA FAZA EVROKUPA: Ovo su sastavi grupa u Top 16!
Detalj sa meča Uniks - Darušafaka, Foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Evrokup, 10. kolo

GOTOVA PRVA FAZA EVROKUPA: Ovo su sastavi grupa u Top 16!

Malo mečeva je ove srede odlučivalo nešto

Objavljeno: 23:10h

Završena je prva grupna faza Evrokupa iz koje se 16 timova plasiralo u Top 16 fazu gde će biti raspoređeni u četiri grupe sa po četiri tima.

Ovog poslednje dana grupne faze nije bilo previše utakmica koje su odlučivale o direktnom plasmanu, ali je bilo mečeva koji su odlučivali o konačnom rasporedu na tabeli i u kojoj grupi će koja ekipa završiti.

U grupama A i B je sve bilo od ranije poznato, tako da pobeda Makabija iz Rišona nad Ulmom 96:92 nije imala nikakav uticaj pošto su obe ekipe ispale, kao i trijumf Partizana nad Limožom nije uticao ni na kakve promene u grupi B, jer su crno-beli odavno znali u koju će grupu sa druge pozicije, dok su Francuzi ispali.

U grupi C je bilo zanimljivo, jer se nije znao konačan raspored na tabeli, ali pobeda Cedevite Olimpije koja je ispala nad Huventudom 103:91, poslala je Špance na četvrto mesto, pa tako poraz Darušafake od Uniksa 71:68 je ostavio turski tim na trećoj poziciji i poslao ga u Partizanovu grupu.

I u grupi D se znalo koja 4 tima idu dalje, ali je rezultat današnjih mečeva odlučivao ko ide s koje pozicije. Galatasaraj je trijumfom nad Arkom 92:73 osigurao drugo mesto, pa pobeda Oldenburga protiv Budućnosti 103:99 na kraju nije imala značaj.

Sada su konačno poznati i sastavi grupa u Top 16 fazi koja će početi 7. januara.

GRUPA E

Virtus Bolonja Partizan Darušafaka Trento

GRUPA F

Venecija Breša Oldenburg Promiteas

GRUPA G

Uniks Galatasaraj Monako Lijetuvos Ritas

GRUPA H

Unikaha Andora Tofaš Huventud

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.