Radonjić o navijačima, a Milojević zna da je pred njegovim igračima nemoguća misija!

Reakcije posle drugog meča

Radonjić o navijačima, a Milojević zna da je pred njegovim igračima nemoguća misija!

Trener Zvezde je istakao da je njegov tim odigrao sjajnu odbranu, dok je šef stručnog štaba Mege govorio o tome da je zbog velikog broja povreda njemu skraćena rotacija i da su njegovi igrači preumorni
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa odigrala znatno bolju odbranu nego u prvoj utakmici i dodao da će crveno-beli već u sledećem meču pokušati da okončaju finalnu seriju plej-ofa ABA lige protiv Mega Leksa. Zvezda stavila jednu ruku na pehar: Mega bez rešenja za neverovatnu timsku igru crveno-belih! (FOTO) (VIDEO) - Poveli smo s 2:0... Odigrali smo bolju odbranu nego u prvom meču. Uspeli smo da budemo dobri u napadu, pa smo na kraju i slavili. Serija je takva da sada radimo na analizi i da se okrećemo utakmici u Mitrovici u kojoj ćemo pružiti sve od sebe i da još jednom pobedimo Megu. Hvala publici na podršci koja je bila ovde oba dana. Pozivam ih i u Mitrovicu da dođu i da zajednički tamo osvojimo trofej - dodao je on.

Cirbes, Kinzi i Miler kao na takmičenju u zakucavanju: Ko će jače da slomi obruč u Pioniru? (VIDEO) Na pitanje novinara da li mu smeta što Zvezda ne osvaja titule na domaćem terenu, Radonjić je rekao da "gde god smo uzeli trofej bilo je Zvezdinih navijača". - Sada je pitanje koliko ih je bilo... Ali uvek ih je bilo dovoljno. Mi sve to dobro čujemo, osećamo. Trudimo se da damo sve od sebe, bez obzira gde igramo - kazao je Radonjić. Luka Mitrović ima oči i na leđima: Ako ne verujete, pogledajte onda ovu asistenciju! (VIDEO)
Dejan Milojević rekao je da je pred njegovom ekipom "nemoguća misija", ali da će dati sve od sebe da finale završi na dostojanstven način. - Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Borili smo se sve vreme protiv kvalitetnijeg protivnika, koji ima jači sastav i kada smo u punom sastavu, a ne u ovoliko skraćenom. Baš zbog te skraćene rotacije ne možemo da igramo agresivnu odbranu koja nas je krasila tokom cele sezone i da pariramo Zvezdi - rekao je Milojević.
Milojević je dodao da je i pored desetkovanog tima verovao da njegova ekipa može da priredi iznenađenje i pobedi Zvezdu u Beogradu. - Videli ste da su igrači preumorni, igraju po 30 minuta... Čak su sinoć dva igrača dobila temperaturu, ali šta je tu je, moramo da se borimo protiv toga. Jako teško je odigrati tri utakmice u pet dana protiv ovakvog protivnika... I sada da pobedimo Zvezdu tri meča za redom je za nas praktično nemoguća misija. Imamo sada jedan dan da se oporavimo za treću utakmicu u kojoj ćemo pružiti sve od sebe, pa da završimo ovo istorijsko finale za Megu na dostojanstven način - dodao je Milojević. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.