KADA JE NAJTEŽE TU JE: Potez Ostoje Mijailovića oduševio sve Grobare!
Ostoja Mijailović, Foto: Branislav Božić

stigla pomoć

KADA JE NAJTEŽE TU JE: Potez Ostoje Mijailovića oduševio sve Grobare!

Košarkaški klub pomogao VK Partizanu

Objavljeno: 17:23h

U najtrofejnijem srpskom vaterpolo kolektivu je totalno rasulo. Smenjena je uprava, otpušten trener, a čelnici koji sada vode Partizan počeli su da dele otkaze i igračima.

Da se situacija malo popravi, potrudiće se KK Partizan, objavio je predsednik ovog kluba Ostoja Mijailović.

Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje.

U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje.

Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.