STRAŠNO, POVREDIO SE LUKA DONČIĆ! Cela Amerika je ZANEMELA kad je videla KAKO MU SE ISKRIVILA NOGA! (VIDEO)
Luka Dončić, superstar, Foto: Youtube / Printscreen

NBA LIGA

STRAŠNO, POVREDIO SE LUKA DONČIĆ! Cela Amerika je ZANEMELA kad je videla KAKO MU SE ISKRIVILA NOGA! (VIDEO)

Užasne scene u Dalasu

Objavljeno:

Luka Dončić je na samom početku utakmice Dalas-Majami krenuo u prodor, "ruki" Majamija Kendrik Nan je ispružio nogu mnogo više nego što je trebalo, i Luka je svom snagom stao na njegovo stopalo. Rezultat: Srbin sa slovenačkim pasošem u bolovima, a u areni u Dalasu bukvalno je muva mogla da se čuje kako leti. Tišina.

Dončić, koji je u užem krugu kandidata za titulu MVP-ja ove sezone, nije se vraćao u igru, a navijači Dalasa, kako na tribinama, tako i na društvenim mrežama, bili su potpuno očajni: neko (Nan) im je srušio bajku, pošto ne postoji drugo ime da se nazove sezona koju trenutno igraju Mavsi.

Dončić je odmah prebačen u bolnicu, gde mu je urađen rendgenski snimak. Prvi rezultati, saopštili su iz uprave Dalasa, bili su negativni. Navijačima Dalasa je momentalno laknulo, kao i treneru Riku Karlajlu, koji je ipak najavio da Luka neće igrati u ponedeljak protiv Milvokija i Janisa, jer želi da se uganuti zglob superstara oporavi maksimalno.

Dončić, koji je prošle godine bio najbolji novajlija NBA lige, trenutno igra sezonu za istoriju - prosečno beleži 30,4 poena, 9,9 skokova i 9,4 asistencije po meču.

Inače, Dalas bez Dončića je izgubio ovu utakmicu od Majamija sa 122:118, posle produžetka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.