MONSTRUOZNA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA: Vratio se Srbin koji uteruje strah u kosti CELOJ NBA LIGI! (VIDEO)
Nikola Jokić ulazi u formu, Foto: AP/Joe Mahoney

TRIPL-DABL

MONSTRUOZNA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA: Vratio se Srbin koji uteruje strah u kosti CELOJ NBA LIGI! (VIDEO)

Srbin je radio šta je hteo protiv Oklahome

Objavljeno: 07:14h

Evo ga! Nikola Jokić se probudio, nema više sumnje! U jednoj od najboljih utakmice sezone Srbin je pokazao sve što zna i predvodio je Denver do pobede nad Oklahomom od 110:102!

Nikola je za 35 minuta na terenu odigrao skoro savršeno: šutirao je 11-14 iz igre (3-6 trojke) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je imao 28 poena, 14 skokova i 12 asistencija.

Ne samo to, nego je Nikola, kad se Oklahoma primakla na samo par poena, sredinom 4. četvrtine, "ubacio u šestu" i ubacivao trojke, dvojke, asistirao, skakao...

Ne samo, nego je Nikola ponovo bio plejmejker u telu tenka: delio je asistencije bez gledanja, a ispod koša bio pravi siledžija, prema Stivenu Adamsu i Nerlensu Noelu.

Ovo je inače bio 32. tripl dabl u regularnoj sezoni za Jokića, i sad je na deobi 11. mesta na večitoj listi. Inače, on ima i 4 tripl dabla u plej ofu.

Kad Jokić asistira i kad napadi idu preko njega, i ostatak tima uživa. Tako su svi starteri imali dvocifren učinak - Barton 18 poena, Marej 14, Grant 13 i Haris 11 poena.

U timu Oklahome, koja je časno poražena, Denis Šreder je ubacio 22 poena, Stiven Adams 18, a Kris Pol je završio meč sa 15 poena i 10 asistencija.

Evo i partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.