PARTIZAN ČASTI GROBARE PRED CIBONU: Besplatno u Arenu, ali samo pod jednim uslovom!
Partizan u Beogradu dočekuje Cibonu, Foto: Starsport©

aba liga, 11. kolo

PARTIZAN ČASTI GROBARE PRED CIBONU: Besplatno u Arenu, ali samo pod jednim uslovom!

Meč između Partizana i Cibone se igra u nedelju od 20 časova u Štark areni, a deca uzrasta do 14 godina, moći će, u pratnji odraslih, da besplatno prisustvuju utakmici

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je pred sutrašnji duel sa Cibonom u 11. kolu ABA lige, da su mečevi sa Zagrepčanima uvek veliki izazov.

- Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače - istakao je Trinkijeri.

Trener Partizana: Andrea Trinkijeri
Trener Partizana: Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Plejmejker Nemanja Gordić, je pred košarkaški klasik, izjavio:

- Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način - istakao je Gordić

Partizanov plej: Nemanja Gordić
Partizanov plej: Nemanja Gordić foto: Starsport©

Meč između Partizana i Cibone se igra u nedelju od 20 časova u Štark areni, a deca uzrasta do 14 godina, moći će, u pratnji odraslih, da besplatno prisustvuju utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.